Ekonomija

Pretvoriti ljubav u uspjeh? DRACO zna recept
Objavljeno 23. studenog, 2021.
„Izvrsnost je ono čemu težimo, a ona počiva na našim znanjima i iskustvu, ali i predanosti stalnom razvoju i napredovanju.“

Glavni pokretač tvrtke DRACO je ljubav prema građevinarstvu i traženju rješenja za hidroizolacije i sanacije objekata. Uvijek se nastoji djelovati inovativno, kreativno i pošteno, a izvrsnost je ono čemu se teži. Kako bi se dosegla ta razina važno je imati znanja i iskustvo, ali i predanost stalnom razvoju i napredovanju. Baš iz tog razloga je ekipa tvrtke neprestano usmjerena na budućnost i razvoj novih rješenja.


Djelujući već gotovo 25 godina, DRACO je uz mnogo rada i uloženog truda u izgradnju uspio  učvrstiti svoj brand, identitet i status u sektoru građevinarstva, a poglavito kada je riječ o hidroizolaciji i sanaciji. Cijelo vrijeme njihov je naglasak na novim i inovativnim tehnologijama i njihovoj primjeni u graditeljstvu. Svoj status na tržištu stekli su upravo zbog odgovornog i profesionalnog rada i zbog uloge distributera kao tehničke podrške arhitektima, izvođačima i investitorima.


Još jedna bitna stavka ističe DRACO u masi, a to je individualan pristup. Prisjetite li se svojih iskustava s građevinskim radovima, zasigurno ćete se složiti da je pomoć profesionalca koji bi se posvetio vašem slučaju mnogo učinkovitija opcija od nekog općenitog savjeta koji nužno ne mora biti primjenjiv na vašu situaciju.

 


Kako bi za svakoga imali personalizirano, a opet učinkovito rješenje, DRACO-vu ekipu čine 3 tima. Prvi je prodajni tim, a njegova zadaća je komunikacija s klijentom. Naglasak ovog tima je na spajanju osjećaja i podataka u učinkovita marketinška i prodajna rješenja. Sve ono što inženjeri građevine i kemije stvaraju, prodajni predstavnici komuniciraju svojim klijentima.

Tim inženjera je drugi tim čija je misija izrada kompletnog projektnog rješenja u skladu s urbanističkim, funkcionalnim, tehničkim, građevno-fizikalnim, ekonomskim, energetskim i ekološkim zahtjevima.

Posljednji, ali nikako manje važan, je Lab tim koji je posvećen kontroli kvalitete i razvoju te predano radi na svakom DRACO proizvodu, budućem i postojećem.
Nakon dva desetljeća stečenog iskustva na gradilištima, DRACO je shvatio da je vrijeme da se tradicionalni sustavi odlože sa strane i počnu razvijati neki novi koji mogu odgovoriti na građevinske izazove modernog doba. Svjesni ove činjenice, timovi tvrtke DRACO posvetili su svoju pažnju pronalaženju odgovarajućih proizvoda i proizvodnji inovativnih rješenja po mjeri za izazove hidroizolacije. Poseban odjel za istraživanje i razvoj zadužen je za formuliranje tehnološki inovativnih proizvoda za hidroizolaciju i kreiranje i dizajniranje tehničkih sustava koji donose izvanrednu vrijednost našim klijentima.

 


Svakako, DRACO voli naglasiti svoju ambicioznost kao jednu od temeljnih predstavnica tvrtke pa i sam CEO, Oliver Vuco dodaje: „Imamo ambiciozne poslovne planove. Dio naših budućih investicija je i proširenje proizvodnog pogona za dodatnih 1500 kvadrata, daljnje zapošljavanje i digitalizacija poslovanja čime bismo zatvorili kratkoročni investicijski ciklus. Srednjoročni plan je lansiranje znatno proširenog asortimana proizvoda iz vlastitog istraživanja i razvoja i značajniji izvoz na nova inozemna tržišta. Usprkos izazovima i nepredvidivosti korona-krize, optimist sam, jer su dosadašnji uspjesi rezultat rada i posvećenosti iznimno predanih, odgovornih i motiviranih DRACO zaposlenika.“ PR

Možda ste propustili...

ZAHVALJUJUĆI ELEKTRIČNIM VOZILIMA

Potražnja za bakrom snažno će porasti

OD POČETKA TRAVNJA DO KRAJA LISTOPADA PLANIRANO OKO 758.000 LETOVA

Španjolski avioprijevoznici povećavaju kapacitete

Najčitanije iz rubrike