TvObzor
PICKBOX NOW: TOTTI

Posljednji dani u karijeri slavnog talijanskog nogometaša
Objavljeno 19. studenog, 2021.

Talijansku seriju o nogometašu Francescu Tottiju “Totti (One Captain)” možemo pratiti na Pickbox NOW. Ova fenomenalna sportska serija snimljena je 2021. godine i prati posljednje dane u karijeri slavnog talijanskog nogometaša Francesca Tottija.Francesco Totti kralj je i idol, kapetan nogometnog kluba Roma. Igrao je samo za taj klub, a njegova blistava karijera uključuje pobjedu na Svjetskom nogometnom prvenstvu i nevjerojatnu bazu navijača koji ga obožavaju. Sada, na pragu četrdesete godine, više nije onaj nogometaš kakav je nekad bio.

Totti (Pietro Castellitto) zna da se bliži vrijeme kada će morati u mirovinu, ali nada se da će moći igrati još koju godinu. Povratak izbornika Luciana Spallettija (Gianmarco Tognazzi) u klub dovodi u opasnost njegove planove. Spalletti, nekada njegov veliki obožavatelj i prijatelj, dolazi kao drukčiji, agresivniji čovjek, zbog čega se Totti mora boriti kako bi nastavio igrati, ali i oprostiti od nogometa prema svojim pravilima.

Ova talijanska serija priča priču iz Tottijeve perspektive, kritizirajući Spallettijeve izbore a da ih ne demonizira previše. Fokus je na dubokoj ljudskoj drami koju je doživio prvak poput Tottija. Između neprekidnih vremenskih skokova u prošlost, priča također prati neke temeljne faze kapetanove slavne karijere - od prvih dodira s loptom u djetinjstvu i omladinskih klubova do Svjetskog prvenstva 2006. Uživat će i Tottijevi navijači, svi ljubitelji nogometa, ali i oni koji nikada nisu odbili zdrave “tračeve”. Naime, prateći ljude bliske Tottiju, prije svega njegovu suprugu Ilary, serija prati različite događaje i unutarnje drame.

Zanimljiva sportska drama s hrpom komičnih elemenata, poput zatvorenika koji odluči ostati duže u zatvoru kako bi mogao upoznati kapetana Tottija, oduševit će sve fanove nogometa, ali i one koji vole zanimljivu priču i osebujne likove. A upravo takav je Francesco Totti, kapetan nogometnog kluba Roma.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana