Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U VUKOVARSKOJ ULICI U OSIJEKU

Dok je hodala nogostupom, na ženu naletio BMW-om i odbacio ju 15 metara
Objavljeno 8. studenog, 2021.

Prije sat vremena na Vukovarskoj se ulici u Osijeku, nedaleko križanja s Istarskom, dogodila prometna nesreća. Žena (navodi se da je stara 32 godine) ozlijeđena je kada je na nju automobilom naletio vozač dok je hodala nogostupom uz Eurodom. Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu, a kako neslužbeno doznajemo, ima ozlijede glave, na arkadi. Prije Hitne na teren su izašli djelatnici Prometne policije i ekipa za očevid koja će utvrditi točne okolnosti koje su dovele do ove nesreće.

No, od svjedoka smo doznali kako je tridesetdvogodišnjakinju udarilo osobno vozilo (marke BMW) koje se nekontrolirano (vjerojatno je tome pridonio i kolnik klizav od kiše) kretalo cestom od raskrižja Vukovarske s Trpimirovom u smjeru prema Gornjem gradu pa je na kraju završio na stazi gdje je i udarilo nesretnu prolaznicu i odbacilo ju petnaestak metara dalje, sve do semafora na raskrižju Vukovarske i Istarske ulice.

- Ne mogu vjerovati, šetao sam stazom uz Eurodom, a žena koja je nastradala bila je samo koji metar ispred mene kada ju je udario automobil, koji se potom zaustavio gotovo se omotavši oko bandere. Mogao sam i ja tako stradati, a došao sam samo malo prošetati gradom. Naime, iz Tenje sam, parkirao sam nedaleko središta grada, u Jegerovoj ulici, i napravio krug šečući prema OLT-u i nazad. Usput sam pojeo kesten pire, i netom prije nesreće, pomislio sam kako imam peh jer je počela kišica, a do auta moram hodati još 20-ak minuta. Odmah potom uz mene je projurio srebrni BMW i udario nesretnu djevojku, ispričao nam je vidno uznemiren Tenjanin zaključujući kako je peh ipak imao netko drugi, a ne on.

Koliko smo uspjeli vidjeti, i vozač BMW-a imao je krvi na licu, slijevala mu se iz jagodične kosti ispod oka. Šokiran događajem, davao je policijskim djelatnicima izjavu. Očevod u ovim trenutcima još uvijek traje, a pozvana je i vučna služba jer automobil nije u voznom stanju.

Darko Pejić

Najčitanije iz rubrike