Regija
HDZ POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Antonija Jozić izabrana za županijsku predsjednicu HDZ-a
Objavljeno 18. listopada, 2021.

POŽEGA - Antonija Jozić nova je predsjednica  Županijske organizacije HDZ-a a za  potpredsjednike izabrani su Luka Ćirko iz Pleternice, Dalibor Bardač iz Čaglina, Ante Kolić iz Požege i Vinko Kasana iz Lipika. Izabrani su i novi čelnici i u požeškoj Gradskoj organizaciji: za predsjednika dr.sc. Borislav Miličević, a za potpredsjednike Maja Petrović, Ivan Peharda i Matej Begić.
Prema prvim privremenim rezultatima na izbore je izašlo 1342 člana HDZ-a od 6946 odnosno, izlaznost je bila 19,32 posto. Od onih članova stranke koji su izašli na izbore za Antoniju Jozić je glasovalo njih 1311. Nakon što su objavljeni rezultati, nova predsjednica je na svom facebook profilu je zahvalila svim članicama i članovima Hrvatske demokratske zajednice koji su joj potpisom potpore, a onda i ove nedjelje na unutarstranačkim izborima ukazali povjerenje, te dosadašnjem predsjednicu Željku Glaviću.

„Oduvijek sam bila ponosna na našu suradnju i zajedništvo i to je način na koji želim voditi županijsku organizaciju HDZ-a. Dosadašnji rezultati u gradovima i općinama u Požeško- slavonskoj županiji i današnji rezultati unutarstranačkih izbora govore o opredjeljenosti i uvjerenju da smo na dobrom putu. Žitelji naše županije to prepoznaju i iskazuju povjerenjem na izborima. U tom kontekstu, a i nakon ovih unutarstranačkih izbora, nastavljamo jednakim entuzijazmom i angažmanom odgovorno upravljati našom županijom i ostvarivati sve one točke naših izbornih programa za što smo i dobili veliko povjerenje naših sugrađana“ napisala je novoizabrana predsjednica. (B.S.T.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike