Dome slatki dome
SEZONSKI LOOK

U bojama jeseni
Objavljeno 14. listopada, 2021.
Stiglo je mnogima omiljeno godišnje doba, jesen, koja je često inspiracija za uređenje doma. Naime, primjenom tipičnih jesenskih boja, koje se protežu u nijansama žute, narančaste, crvene, zelene i smeđe, postići ćete opuštajući, ali i dinamizirajući efekt, ovisno o odabranim kombinacijama boja i načinu primjene u prostoru. Ambijent toplog doma bit će naglašen i pomalo hladnim minimalističkim načinom uređenja. Primjenom jesenskih boja u interijeru postići ćete različite efekte: opuštajuće, glamurozne, ambijentalne ili elegantne. Raspon boja osigurava ispunjenje svih želja.

Dekorativne tkanine u prostoru odličan su medij za igru jesenskim bojama. Pojavljuju se u obliku zastora, tapecirajućih tkanina, prekrivača, navlaka za jastučiće... Nijanse iz palete jesenskih boja možete primijeniti za detalje, npr. dekorativne jastučiće, naslone garnitura za sjedenje, ukrasne stolnjake... Dekorativne tkanine obogaćene jesenskim bojama i motivima do izražaja će doći kao prekrivači, jastučići na krevetima i zastori na prozorima. Primijenite paletu jesenskih boja na zidovima različitih prostorija. Ugodnim nijansiranjem boja pojačat ćete toplinu doma, a oblici i materijali namještaja doći će još više do izražaja u prostoru. U tople jesenske boje uklopit će se sve vrste materijala, a osobito prirodni poput kamena i drva.

Sagovi i ostale podne prostirke mogu upotpuniti ugođaj jesenskih boja u interijeru. Odaberite motive i kombinacije boja koji će vjerno oslikati trenutna zbivanja u prirodi. T.K.
Možda ste propustili...

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

Najčitanije iz rubrike