Regija
POSLOVNA SURADNJA HRVATSKE POŠTE I GRADA ŽUPANJE

Plaćanje računa bez naknade
Objavljeno 7. listopada, 2021.
ŽUPANJA - Hrvatska pošta i Grad Županja sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji zahvaljujući kojemu će stanovnici Županje u poštanskom uredu ubuduće bez naknade plaćati račune za komunalnu naknadu, komunalni doprinos i otplatu stana, a za prihod od prodaje stana uplatitelju se neće naplaćivati naknada.

Sklapanju ugovora nazočili su gradonačelnik Županje Damir Juzbašić te voditeljice mreže i grupe poštanskih ureda, Antonijeta Drinovac i Karmela Janković.

Županja se tako priključila brojnim ugovornim partnerima diljem Hrvatske za čije račune Pošta platiteljima ne naplaćuje naknadu. Ukupno su ih 274, a na području Vukovarsko-srijemske županije zasad ih je 15. Mnoge su lokalne jedinice pred potpisivanjem ugovora o poslovnoj suradnji i osiguranju pogodnosti za svoje sugrađane.

Naime, Razvojna strategija Pošta 2022. pridaje veliku važnost razvoju temeljnog poslovanja i dostupnosti usluga u mreži od 1016 poštanskih ureda, koji se nalaze u više od osam stotina naselja. Poštanski uredi s raznovrsnom ponudom usluga pozicioniraju se na pristupačnim lokacijama kako bi korisnicima diljem Hrvatske omogućili da što više usluga obave u svojem susjedstvu. M.L.O.
15

je ugovornih partnera na području Vukovarsko-srijemske županije

Možda ste propustili...

AKCIJOM “DRAGOVOLJCI ZA NAJMLAĐE”

UDVDR Slatina prikupio je novac za analizator CRP-a

HDZ BIRAČIMA I DALJE VODEĆA OPCIJA

Županjska Posavina bez predstavnika u Saboru

Najčitanije iz rubrike