Crna kronika
TEŠKA PROMETNA NESREĆA U VOĐINCIMA KOBNA ZA 50-GODIŠNJAKINJU

Žena poginula u sudaru automobila
Objavljeno 22. rujna, 2021.
Žena u dobi od 50 godina smrtno je stradala u utorak, rano ujutro, u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u selu Vođinci, nedaleko od Vinkovaca. Poginula žena bila je u kobnom trenutku za upravljačem automobila vinkovačkih registracijskih oznaka. Kako je nakon očevida objavljeno iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, do nesreće je došlo oko 6.40 sati, u vođinačkoj Ulici J. J. Strossmayera, ispred kućnog broja 274. "Automobil je vozila 50-godišnjakinja, iz smjera Starih Mikanovaca u smjeru središta susjednih Vođinaca. Izlaskom iz zavoja udesno, vozačica je izgubila nadzor nad vozilom, prešla na lijevi prometni trak i frontalno udarila u vozilo koje je nailazilo iz suprotnog smjera", priopćili su iz policije. Nesretna vozačica preminula je na mjestu nesreće, a vozač drugog vozila, također automobila vinkovačkih tablica, prevezen je u Opću županijsku bolnicu Vinkovci. Prema saznanjima, zadobio je lakše ozljede.

- Na mjestu događaja utvrđeno je kako vozačica nije koristila sigurnosni pojas za vrijeme upravljanja vozilom - ustvrdili su iz PU u Vinkovcima nakon kobne nesreće u kojoj je izgubljen jedan život. Očevidom je u Vođincima rukovodio dežurni državni odvjetnik.

Službeni podaci vukovarsko-srijemske policije govore kako je, s tragičnom nesrećom u utorak, crna brojka smrtno stradalih u 2021. godini na cestama najistočnije hrvatske županije - dosegnula devet. Devet osoba poginulo je u jednako toliko prometnih nesreća. Prošle je, pak, godine, tijekom 12 mjeseci, bilo ukupno 11 poginulih osoba u osam prometnih nesreća - moglo se doznati od policijskog glasnogovornika Dragoslava Živkovića.

Ostalo je, međutim, nerazjašnjeno zbog čega je nesretna 50-godišnja vozačica, za koju se doznaje da je s mikanovačkog područja, u kobnom trenutku prešla na suprotnu stranu cestu i izravno se sudarila s nadolazećim vozilom. U Vođincima pričaju da je žena tog jutra išla na posao. Kažu i da je majka troje odrasle djece. Zbog prevencije, a tako i smanjenja broja nesreća na cestama, policija će i nadalje - navodi se službeno - provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, ponajprije zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela. S.Butigan
Možda ste propustili...

ZAUSTAVILI GA NA GRANICI

Izgon iz RH zbog krivotvorene vize

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi