Mozaik
URBAN FEST OSIJEK 17. I 18. RUJNA

Objavljen raspored svirki oba dana kao i upute za testiranje na licu mjesta
Objavljeno 16. rujna, 2021.

Urban fest Osijek će se 17. i 18. rujna 2021. održavati u prostoru Stare pekare u Tvrđi. Objavljen je raspored svirki za oba dana festivala. U petak, 17. rujna, festival u 20 sati otvara mlada osječka grupa Vanja i Nešvil funk, nakon kojih u 21 sat na pozornicu stiže još jedan mladi osječki raper, Manda, koji će napraviti dobrodošlicu traperima iz KUKU$ Klana koji kreću sa svirkom u 22 sata. Nakon zagrebačkih trapera publiku će od 23.15 dodatno zagrijati megazgodni Kandžija i Gole žene, a prvi dan na glavnoj pozornici festivala zaključit će legende urbane kulture i scene Balkana, gospoda Ajs Nigrutin i Timbe, i to od 00.45.Subota, 18. rujna, nastavlja se s istim osjećajem u grudima i na drugim mjestima, ali u ponešto drukčijem ritmu. Pljeskom se u 20 sati dočekuju osječki punk-grungeri Igla i Ziherice, od 21 sat publika će uživati u nevjerojatnom izričaju Aklee Neon. Nešto posve drukčije kreće u 22 sata, kad će se praviti šutka uz Gužvu u 16-ercu, a od 23.25 publika će se moći prepustiti grupi Pips, chips i videoclipsu da je nosi svojim bezvremenskim hitovima. Priča će se zaključiti uz Repetitor koji počinje u 00.45 i diže na razinu od koje nema spavanja.

Za spavanje neće biti ni vremena jer će se paralelno odvijati i elektronski stage u prostoru nekadašnjeg kluba Epic. U petak, 17. rujna, očekuje nas od 23 sata DnB-Trap Takeover. Nastupaju poznata i jaka imena drum&bass scene u Hrvatskoj - Kula, Logics, Leeks i Trapverse. Svake godine elektronski stage pokazuje koliko je elektronska scena jaka u našem gradu. U subotu, 18. rujna, drugog dana festivala, elektronski stage već tradicionalno preuzima TRAUM. Svjetska imena, a ujedno i naša iz Osijeka, Insolate i Volster imat će još jedan odličan nastup, a pratit će ih Kolek3k i Phrasal.

Ulaznice za UFO mogu se kupiti preko sustava Entrio online te u Dancing bear poslovnici u pothodniku u Osijeku. Festivalska ulaznica košta 80 kuna u pretprodaji, dok ju na ulazu nećete moći kupiti. Dnevna ulaznica u pretprodaji košta 60 kuna, a na ulazu 80 kuna.

Sukladno s aktualnim mjerama epidemiološke zaštite i odlukama Stožera civilne zaštite RH, svi posjetitelji koncerta prilikom ulaza u koncertni prostor moraju prikazati EU digitalnu COVID potvrdu. Osim potvrde, važeći će biti i negativan test ne stariji od 48 sati koji će biti moguće odraditi i na licu mjesta. Testiranje na ulazu festivala bit će moguće napraviti od 18 sati, a cijena je 60 kn. Testiranje je moguće samo uz kupljenu ulaznicu za Urban Fest Osijek. T.K.
Testiranje na ulazu

festivala bit će moguće napraviti od 18 sati, a cijena je 60 kn

Možda ste propustili...

DRVENI MOST KOJI JE INSPIRIRAO AUTORA KNJIGE A.A. MILNEA

Prodaje se "Winnie the Pooh" most

OBILJEŽAVA SE 14 GODINA OD SMRTI POZNATOG GLAZBENIKA

Kreće maraton u čast Toši Proeskom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DALIBOR MATANIĆ U OSIJEKU GOSTOVAO NA FFOS-U

Svi se jako brzo slože oko temeljnih vrijednosti

2

FILM O TOMI ZDRAVKOVIĆU KONAČNO U HRVATSKIM KINIMA

"Toma" od 21. listopada
i u osječkom kinu Urania

3

GEORGE CLOONEY U INTERVJUU ZA BBC OTKRIVA

Ne razmišlja o političkoj karijeri jer želi "imati lijep život"