Crna kronika
POŽAR UGASILI VATROGASCI DVD-A ANTUNOVAC

Zapalio suhu travu i spalio četiri karoserije automobila
Objavljeno 14. rujna, 2021.
U Antunovcu, u ponedjeljak oko 15 sati, 68-godišnjak je zapalio suhu travu u neograđenom dvorištu obiteljske kuće. Vatra se u dvorištu proširila i zahvatila četiri karoserije rashodovanih automobila u vlasništvu 36-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Antunovac, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Vlasniku automobila nastala je materijalna šteta od oko 2000 kuna. Hrvatska vatrogasna zajednica objavila je više detalja o požaru.

- U 16.19 sati DVD Antunovac zaprimio je od Županijskog centra 112 Osijek dojavu o požaru osobnog vozila u Antunovcu u ulici Ante Starčevića. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da gore dva osobna vozila, a još dva susjedna također su djelomično zahvaćena požarom. U gašenju požara sudjelovalo je ukupno sedam vatrogasaca s dva vozila. Požar je lokaliziran u 16.51, a nakon toga je obavljeno hlađenje vozila i prostora oko zahvaćenih vozila. Požar je ugašen u 17.30 - doznajemo iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

Istoga dana zabilježen je požar na otvorenom prostoru u Požeško-slavonskoj županiji. Naime, oko 18 sati između mjesta Omanovac i Badljevina, uz željezničku prugu gdje se obavlja izmjena tračnica, na neutvrđeni način je došlo do zapaljenja starih i trulih pragova. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

2

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

3

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana