Regija
URUČENA PRIZNANJA ZASLUŽNIM VATROGASCIMA DVD-A ZOLJAN

Tomislava Žarić vatrogasna je časnica
Objavljeno 10. rujna, 2021.
ZOLJAN - U prigodi svečane proslave 75 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zoljan, zaslužnim članovima uručene su vatrogasne spomenice, plamenice i medalje za dugogodišnje članstvo.

Diplomu za zvanje viša vatrogasna časnica primila je Tomislava Žarić, a ona je prva žena u povijesti DVD-a Zoljan s vatrogasnim časničkim činom (na snimci).

Spomenice za deset godina aktivnosti u DVD-u Zoljan dobili su Antonela Ladnjak,Tomislava Mikuličić, Katarina Stojaković, Renato Ladnjak, Iva Markulić, Dario Puhanić i Ivica Stuparić. Za 30 godina uspješnog rada spomenicama su nagrađeni Danijel Molnar, koji je dobio i srebrnu medalju, te Edi Pavlović, koji je primio i brončanu plamenicu i brončanu medalju. Brončane medalje primili su još Katarina Ocelić, Helena Ptiček, Martina Ocelić, Tomislava Žarić, Ante Anđelić, Franjo Pavlović, Marko Anđelić, Josip Katruša te Željko Ptiček, kojemu je uručena i brončana plamenica. Brončanu plamenicu primili su i Hrvoje Brož i Silvijo Mikuličić.

Srebrnu plamenicu dobili su Antun Brož i Tomica Stojaković, a srebrnom su medaljom odlikovani Drago Forintić i Branko Koš. Zlatna medalja za višegodišnji i predani rad u vatrogastvu uručena je Željku Stojakoviću.

Priznanja najboljim vatrogascima uručili su predsjednik DVD-a Zoljan Željko Ptiček, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Zdenko Čarapar. S. Fridl
Možda ste propustili...

ŠIRI SE PONUDA

Nova trgovina

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

Najčitanije iz rubrike