Regija
ZAHVALJUJUĆI DONATORIMA DVD ORAHOVICA OPREMLJENIJI ZA INTERVENCIJE

Vatrogascima nove
interventne odore
Objavljeno 26. srpnja, 2021.
ORAHOVICA



DVD Orahovica početkom godine krenuo je u akciju nabave novih interventnih odora jer su postojeće stare i dotrajale. Novi predsjednik Tomislav Pezić od preuzimanja dužnosti aktivno je u suradnji sa zapovjednikom Robertom Orinom krenuo u tu akciju te su odore kupljene zahvaljujući donatorima.

- Odore koje trenutačno posjedujemo stare su 15 - 20 godina, često su na intervencijama i tako gube svojstva pa su nove nužne kako bismo bili spremni i adekvatno opremljeni za spašavanje ljudi i njihove imovine. Zahvaljujemo našim donatorima koji su prepoznali vrijednost vatrogastva i nužnost primjerene opreme. Stare odore ostaju u našem društvu i bit će korištene za edukacije, vježbe i slične prilike - rekao je zapovjednik DVD-a Orahovica Robert Orina.

Predsjednik Tomislav Pezić kazao je o kojima je donatorima riječ.

- Zasigurno je malo reći "hvala" našim donatorima jer ovo što su napravili neprocjenjivo je, ne govorim ovdje o materijalnom, nego ljudskom čimbeniku. Zato od srca hvala tvrtkama BRIIT, Ciprijanović d.o.o., Pan Parket, Radlovac te Gradu Orahovici koji su nam pomogli i učinili veliko humano djelo za naše društvo - rekao je Pezić.

Dodjeli novih interventnih odora nazočio je i gradonačelnik Orahovice Saša Rister.

- Naši vatrogasci moraju biti primjereno odjeveni jer znamo kako im je na svakoj intervenciji to od iznimne važnosti. Zato prije svega u ime Grada zahvaljujem svim tvrtkama koje su pomogle, a naravno i mi kao Grad smo se uključili u ovu akciju - zaključio je Rister. V.G.
Najčitanije iz rubrike