Sport
ANA ĐEREK U NEDJELJU U KVALIFIKACIJAMA

Voljela bih ponoviti obje vježbe iz Osijeka i to odraditi sa smiješkom
Objavljeno 24. srpnja, 2021.
Ana Đerek u nedjelju rano ujutro prema hrvatskom vremenu (oko 3.30 sati), nastupit će na svojim drugim Olimpijskim igrama. U Tokiju će u kvalifikacijama nastupiti na gredi i parteru.

Vježbe je isprobala prije nešto više od mjesec dana u Osijeku, gdje je bila prva na parteru i treća na gredi. U Osijeku je zaradila ocjene iznad granice od 13.000. Objektivno, ponovi li takav rezultat vrlo vjerojatno neće ni to biti dovoljno za finale. Ipak, ponoviti Osijek svakako bi željela u Tokiju.

- Zadnjih nekoliko tjedana ne treniram baš kako sam očekivala trenirati pred Olimpijske igre. Muči me noga, ali, nije mi ni prvi ni zadnji put da neke stvari radim na iskustvo, pa ću tako i sada. S obzirom na to da sam u lipnju Svjetski kup u Osijeku odradila dobro, voljela bih ponoviti obje vježbe iz Osijeka. Nakon nedjelje bit ću sretna i mirna ako odradim parter i gredu bez većih pogrešaka. Sa smiješkom, bez mnogo nervoze. I da uspijem malo uživati u svemu tome - rekla je Ana, koja je izbjegla odgovoriti na pitanje hoćemo li je vidjeti i na trećim Olimpijskim igrama za tri godine u Parizu. Neka prvo odradi Tokio. K.L.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike