Tehno
EON

OTT platforma stigla u Hrvatsku
Objavljeno 9. srpnja, 2021.
EON, jedna od najpopularnijih OTT platformi u jugoistočnoj Europi, stigla je u Hrvatsku s bogatom ponudom najboljih domaćih i međunarodnih programa, kao i nagrađivanom tehnologijom koja nudi vrhunsko iskustvo gledanja gdje god se korisnici nalazili, neovisno o pružatelju internetske usluge. Predstavljanje platforme EON u Hrvatskoj znači da su sportski kanal Sport Klub i vodeći regionalni kanal i podružnica CNN-a N1 ponovno dostupni gledateljima u cijeloj zemlji, zajedno s portfeljem kanala Discovery, uključujući Eurosport.



Sve to dolazi uz više od 19.000 videonaslova odmah dostupnih na platformi EON, što znači da svaki član obitelji može pronaći nešto za sebe. Pružatelj EON-a je austrijska tvrtka Solford Alpine GmbH, s kojom je Telemach Hrvatska sklopio ugovor o partnerstvu zahvaljujući kojem se korisnici mogu pretplatiti na EON preko internetske stranice www.eon.tv ili prodajnih kanala Telemacha Hrvatska, u Telemachovim trgovinama ili telefonskim pozivom na broj korisničke podrške.



"Već postoji mnogo hrvatskih pretplatnika koji koriste EON diljem svijeta putem naše globalne distribucije i drago nam je što smo ga učinili dostupnim i gledateljima u Hrvatskoj", rekao je Nikola Francetić, izvršni direktor tvrtke Solford Alpine, koja distribuira EON na međunarodnoj razini. EON se može pohvaliti jednim od najbogatijih dostupnih kataloga filmova i serija, mogućnošću gledanja više od 160 televizijskih i radijskih kanala do sedam dana unatrag – uključujući 80 kanala u HD-u – te mobilnom aplikacijom koja korisnicima omogućava da sav sadržaj gledaju bilo kada i bilo gdje, neovisno o pružatelju internetskih usluga. To ga čini jednostavnim za korištenje, a istodobno pruža nevjerojatno iskustvo gledanja. M.R.
Hrvatski korisnici mogu odabrati jedan od triju ponuđenih paketa

Najčitanije iz rubrike