Tehno
NADOGRADNJA ZA ENTERPRISE DATA SERVICES PLATFORM

Veritas proširuje svoju zaštitu od ucjenjivačkog softvera (ransomwarea)
Objavljeno 9. srpnja, 2021.
Veritas Technologies objavljuje nadogradnju za svoju platformu Enterprise Data Services Platform kojom se proširuje zaštita od ucjenjivačkog softvera (ransomwarea) tako da sada pokriva svaki dio tvrtke. Veritasovo rješenje NetBackup sada predstavlja najrobusnije rješenje za backup na tržištu time što nudi zaštitu od ucjenjivačkog softvera za okruženja koja su kontejnerizirana, time što podržava nepromjenjivost podataka za Amazon S3 te time što ima ugrađeno detektiranje anomalija.

Daljnje novosti uključuju predstavljanje novog uređaja NetBackup Flex 5350 koji nudi podršku za osiguravanje nepromjenjivosti podataka, udvostručuje performanse u odnosu na najbližu konkurenciju te upotpunjuje nadograđenu Veritasovu liniju uređaja s pojačanom zaštitom od ucjenjivačkog softvera.

Doug Matthews, potpredsjednik za upravljanje proizvodima u Veritasu, rekao je: “Uz porast broja napada ucjenjivačkim softverom čiji su ciljevi ključna infrastruktura poput naftovoda i plinovoda, zdravstvene usluge, telekomunikacije te poljoprivredni i stočarski sektor, naše najnovije izdanje NetBackupa predstavlja značajan napredak u Veritasovom vodstvu na području rješenja za izradu sigurnosnih kopija i povrat podataka. NetBackup dodatno štiti korisnike od sve češćih napada ucjenjivačkim softverom, neovisno o tome gdje drže podatke”.M.R.
Najčitanije iz rubrike