Dome slatki dome
ZA LJUBITELJE PAMETNIH GADGETA

Baš za spavaću sobu
Objavljeno 8. srpnja, 2021.
Za ljubitelje pametnih gadgeta Lenovo je osmislio i Smart Clock 2. Kako mu sam naziv govori, riječ je o pametnom satu. Proizvođač navodi kako je osmišljen za spavaću sobu ili neku drugu sobu gdje vam je potreban sat koji radi više radnji, osim podrazumijevane – pokazivanja vremena.

Kako bi osigurao privatnost – Smart Clock 2 nema kamera, ali ima jedan mikrofon kako bi se njime moglo upravljati s pomoću glasa. Zaslon je dijagonale 4" i osjetljiv je na dodir. Temelji se na MediaTekovom MT8167S čipu, ima 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije. Pametni sat se može upotpuniti s dockom koji kasnije služi i kao bežični punjač za mobitele. S ostalim uređajima komunicira preko bežičnih tehnologija – Wi-Fi (802.11 b/g/n) i Bluetooth 4.2.

Pametni sat može se koristiti za pregledanje fotografija, obveza u kalendaru, poslušati vijesti iz prometa, saznati prognozu vremena ili jednostavno skratiti vrijeme uz glazbu. Detaljne specifikacije dostupne su na internetskim stranicama proizvođača. Što se dostupnosti i cijena tiče, Lenovo je objavio kako će uređaji na europsko tržište stizati između lipnja i kraja 2021. godine. Cijene će se kretati između 88,99 i 779 eura, ovisno o uređaju.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna