TvObzor
OSTANI S NJOM

Novi singl Emilije Kokić
Objavljeno 25. lipnja, 2021.

Emilija Kokić, poznata hrvatska pjevačica i naša jedina eurovizijska pobjednica koja je sa zadarskom grupom Riva 1989. godine šarmirala publiku diljem svijeta s izvedbom pjesme “Rock Me”, na radost brojnih fanova, nakon kraće glazbene stanke vraća se s novim singlom “Ostani s njom”.



Emilija, vlasnica prekrasnog glasa i divne osobnosti, uvijek s posebnom pažnjom bira pjesme i to one koje kod nje izazovu posebne emocije. Upravo takva je i najnovija, kompleksna pjesma “Ostani s njom” objavljena za diskografsku kuću Dancing Bear čiji će tekst naročito oduševiti mnoge pripadnice nježnijeg spola koje će se u njoj i prepoznati. Riječ je o životnoj pjesmi koja govori o izdaji i prijevari, a istovremeno s druge strane prikazuje i onu hrabru stranu ranjene žene koja se s lažima stoički nosi.

 



”Pjesma je došla do mene kao da se sama ušuljala u moj svijet. Marko Tomasović me je nazvao i pitao: ‘hoćeš novu pjesmu?’. Rekla sam ‘hoću, pošalji da čujem’. Par minuta nakon prvog slušanja odmah sam rekla ‘snimamo!’” Tim riječima Emilija se prisjeća svog prvog susreta s ovom prekrasnom skladbom o kojoj nadodaje: “To je jedna od onih pjesama u koje sam se zaljubila na prvu. Nisam imala takvo životno iskustvo koje pjesma tematski nosi i nadam se da neću imati, ali odmah sam se mogla emocionalno povezati s ljutnjom i tugom koju čovjek može osjetiti kad otkrije da je izdan.”

Glazbu nove pjesme “Ostani s njom” potpisuje Emilijin dugogodišnji suradnik Marko Tomasović, tekst Nevia Korpar, a aranžman i produkciju potpisuje Hrvoje Grčević.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata