Novosti
UHIĆENA ČETVORICA OSUMNJIČENA ZA GOSPODARSKI KRIMINAL

Namještali poslove u obnovi Zagreba
Objavljeno 17. lipnja, 2021.
Policija i Uskok u Zagrebu su uhitili četiri osobe osumnjičene za gospodarski kriminal povezan s Gradskim stambeno-komunalnim gospodarstvom (GSKG), tvrtkom za upravljanjem stambenim objektima u vlasništvu Zagrebačkoga holdinga. Uhićen je šef Odjela za hitne popravke tvrtke u gradskom vlasništvu GSKG Neven Blažević zvani Ćiro, i to za primanje mita, a ostale tri osobe, koje su građevinski poduzetnici, osumnjičene su za davanje mita. Policija je pretraživala tvrtku GSKG, a uhićena četvorica odvedena su na ispitivanje u policijski Uskok.

Uhićenu četvoricu Uskok tereti za namještanje poslova hitnih intervencija pri obnovi Zagreba prije i nakon potresa, i to u onim zgradama kojima je upravljao GSKG. Za 10 posto provizije, kako tvrdi Uskok, Neven Blažević namještao je poslove, koji su preplaćeni, i tako se obogatio na potresu, odnosno na obnovi Zagreba nakon potresa. Ova akcija Uskoka trajala je 18 mjeseci. D.Pav./H
SURADNJA SA RIJEČKIM PNUSKOKOM
Policija je, ističući da je u tijeku provođenje hitnih dokaznih radnji, priopćila da je među uhićenima jedan rukovoditelj trgovačkog društva u vlasništvu Grada Zagreba. Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi s policijskim službenicima riječkog Pnuskoka, dodalo je Ravnateljstvo policije u priopćenju u četvrtak.

Možda ste propustili...

NAPREDAK HRVATSKE U EUROPSKOM DIGITALNOM DESETLJEĆU

Umjetna inteligencija neka će radna mjesta ukinuti, ali će i stvoriti druga

PREDSJEDNIK HRVATSKE STRANKE UMIROVLJENIKA VESELKO GABRIČEVIĆ

HSU zadovoljan Vladom i HDZ-om

“MIGRACIJE - TRŽIŠTE RADA - ADMINISTRACIJA”

Velika potražnja za radnicima vladat će još nekoliko godina