Regija
PRVI PUB KVIZ NA OTVORENOM

Najbolja na kvizu o Đakovu ekipa imena "1/2 unesenih"
Objavljeno 14. lipnja, 2021.
ĐAKOVO



Ekipa pod imenom "1/2 unesenih" u sastavu Alen Rajzl, Maja Nikačević, Petar Mikuš i Ivana Bilač pobjednik je prvog pub kviza na otvorenome u Đakovu na poligonu Autoškole "Ivan". Bila je to gotovo petosatna provjera znanja u subotnju večer o svome gradu, pa se pod imenom kviza "Đakovo i događaji vezani za grad" našlo po 30 pitanja u tri kruga iz povijesti, sporta, glazbe, kulture i drugih sfera vezanih uz đakovačku sadašnjost i prošlost. Brojni znalci odazvali su se na poziv organizatora - Autoškole "Ivan" i istoimenog Pučkog otvorenog učilišta, tj. vlasnika Hrvoja Crnoje, a suorgnaizator je bila Turistička zajednica Đakova, uz provjeru znanja o svome gradu, dobro su se i zabavili, uz craft pivo đakovačke pivovare Black Hat Brewery, i čvarke.

Glazbeni štimung dao je "Tranzistor"

Drugopalsirani su "Brzi i žestoki" (Josip Tomičić, Ivan Bassi, Dino Prskalo i Ante Andabak), a trećeplasirani tim je "3 za Yumu" (Pavo Češnik, Dubrakvo Aladić i Mario Vuković).

Organizator je osigurao vrijedne novčane nagrade - za prvo mjesto 3000, za drugo 2000, a za treće 1000 kuna, no sve tri ekipe odrekle su ih se u korist ozlijeđenog člana Moto kluba Đakovo za kupnju vozila prilagođenog mu nakon ozljede. U te svrhe ide i novac od kotizacije.

Crnoja je na kraju zahvalio svim sudionicima, najavivši da će ovakve provjere znanja biti još. S.Župan
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike