Osijek
NAKON DESET GODINA

Srijeda je posljednji radni dan Konzuma u Portanovi
Objavljeno 15. svibnja, 2021.
Srijeda, 19. svibnja, bit će posljednji radni dan Super Konzuma u Portanovi. Konzum, kako smo još zimus najavili, nakon tog datuma napušta ovaj trgovački centra u kojemu je bio proteklih deset godina, odnosno od samog otvorenja.

Ovu su nam informaciju priopćili iz Konzuma plus, obrazlažući je kako je to "u okviru kontinuirane poslovne strategije optimiziranja prodajne mreže sukladno tržišnim okolnostima i s ciljem povećanja efikasnosti cjelokupnog sustava". Svih će 37 radnika nakon zatvaranja biti zbrinuto u zajedničkom dogovoru, radnicima je omogućen premještaj na nova radna mjesta u druge prodavaonice u Osijeku i prigradskim mjestima, dok je jedan radnik najavio odlazak u redovnu mirovinu.

"Svim kupcima koji su dosad kupovali u prodavaonici u Portanovi zahvaljujemo na povjerenju i lojalnosti te ih pozivamo da nastave kupovati u nekoj od 15 Konzumovih prodavaonica na području Osijeka, od čega su dvije Super Konzumi i četiri Maxi Konzumi. S obzirom na to da je prodavaonica u Portanovi ujedno bila i središnja prodavaonica za uslugu online kupnje na području Osijeka, tu će ulogu preuzeti Super Konzum u Gackoj ulici 10 te će Osječani i dalje moći kupnju obavljati i iz udobnosti svog doma", priopćuju iz Konzuma plus.

No tko će doći u ispražnjen prostor? Prema prvotnim informacijama - Interspar, ali iz te tvrtke nisu se odlučili to potvrditi. Ali ni demantirati. D. Kuštro
Možda ste propustili...

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

Najčitanije iz rubrike