Regija
BILJANA BORZAN POSJETILA BELI MANASTIR

Potpora Bogatiću i izbornoj listi SDP-a
Objavljeno 11. svibnja, 2021.
BELI MANASTIR


Potporu Marku Bogatiću, SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika Belog Manastira te nositelju SDP-ove županijske liste, dala je i europarlamentarka Biljana Borzan, koja je jučer posjetila jedini baranjski grad i družila se sa stranačkim kolegama i građanima Belog Manastira.


- Uvijek rado dolazim u Beli Manastir, pa i sada uoči lokalnih izbora. Građani su zadnjih godina imali priliku vidjeti kako vladaju obje velike stranke, pa mislim da neće biti dileme, i da će se svatko tko bude glasao s razumom i srcem odlučiti za Marka Bogatića i SDP-ovu listu za Gradsko vijeće - istaknula je Borzan, obrazloživši svoje razmišljanje tvrdnjom kako je riječ o poštenim ljudima koji će na svaku proračunsku kunu gledati kao kunu građana, a ne kao kunu koju bi strpali sebi u džep, odnosno nekim ljudima oko sebe.


- To je recept za uspješno vođenje grada i ostanak ljudi. Istraživanja su pokazala da ljudi odlaze ne samo zbog malih plaća, nego i zbog osjećaja nepravde, zbog nemogućnosti napredovanja zato što nisu pripadnici jedne stranke.


Bogatić se složio s njezinom tvrdnjom, naglasivši kako će, ako budu izborni pobjednici, sve učiniti kako bi pomogli svim ljudima.
- Tijekom kampanje ukazivao sam na propuste vlasti i otužnu atmosferu u gradu upravo iz gore navedenih razloga - podvukao je Bogatić, podsjetivši na dijelove svog predizbornog programa, poput besplatnog vrtića za svu djecu. I.G.
Možda ste propustili...

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

Najčitanije iz rubrike