Regija
DVD SA 105 ČLANOVA OVE GODINE OBILJEŽAVA 130 GODINA RADA

Dobili dva vozila vrijedna oko 620.000 kuna
Objavljeno 10. svibnja, 2021.
FERIČANCI - Načelnik Općine Feričanci Marko Knežević predao je navalno vatrogasno vozilo i kombi DVD-u Feričanci, u vrijednosti od oko 620.000 kuna. Navalno vozilo vrijedno 420.000 kuna financirali su Općina Feričanci s 300.000 kuna, Nexe grupa sa 100.000 kuna, a preostali iznos Osječko-baranjska županija i tvrtka Gradatin d.o.o. Sesvete. Kombi vrijedan oko 200.000 kuna nabavljen je na temelju Ugovora o provedbi aktivnosti opremanja i osposobljavanja vatrogasnih zajednica zaključenog između Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske vatrogasne zajednice.

- Ove godine slavimo 130 godina i ovo je najljepši dar koji smo mogli dobiti. Navalno vozilo staro je 15 godina, ali u jako je dobrom stanju, a kombi je nov. Presretan sam što smo dobili ta vozila - rekao je Antun Balajić, predsjednik DVD-a Feričanci, prilikom primopredaje vatrogasnih vozila koje je blagoslovio feričanački župnik, vlč. Anto Ivić.

Općinski načelnik Marko Knežević ključeve vatrogasnih vozila predao je zapovjedniku DVD-a Feričanci Marinu Jukiću.

- Suradnja s vatrogascima je dobra. Imamo stožerni DVD Feričanci te DVD Valenovac, za koji smo također nabavili jedno vozilo. Nadam se da ćemo sljedeće godine pristupiti nabavi navalnog vozila i za DVD Valenovac - rekao je Knežević. S.F.
Možda ste propustili...

KAMEROM SNIMATELJA ŽELJKA FELBARA

Veliko jezero, Europska Amazona, Velika rijeka

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike