Regija
USPJEŠNO ZAVRŠENA VELIKA HUMANITARNA AKCIJA NA INICIJATIVU IVANOVAČKE ŠKOLE

“Od srca za tebe” za djecu stradalog Budaševa
Objavljeno 7. svibnja, 2021.
VALPOVO/IVANOVCI

Nakon što su krajem prošle godine svjedočili razornim potresima na području Siska i Petrinje, ljubav prema djeci u Valpovštini su ove godine odlučili pokazati nešto drukčije - kroz humanitarnu akciju "Od srca za tebe" koja se održavala u školama Valpovštine punih mjesec dana.

- Ova je humanitarna akcija organizirana na inicijativu učiteljica PŠ Ivanovci OŠ Ladimirevci, koje su uključene u eTwinning projekt "Na putu dobrote...". U organizaciju se uključilo i Društvo Naša djeca Grada Valpova, Dječji vrtić Maza Valpovo, a sudjelovali su i učenici i učitelji škole Matije Petra Katančića, Valpovo te učenici 2. i 4. razreda PŠ Stipanovci OŠ Hinke Juhna, Podgorač, doznajemo od Sare Ćavar, predsjednice valpovačkog DND-a.

Nakon što su prikupili pomoć za djecu postradalog područja, ovoga tjedna učiteljice PŠ Ivanovci, Ljiljana Marinjak i Marina Arambašić, predstavnik učenika Karlo Gradinjan, predsjednica DND-a Sara Ćavar te volonteri Ivan Gradinjan i Milan Šteković otputovali su u mjesto Budaševo, gdje su predali prikupljenih 465 kutija za djecu vrtićke i osnovnoškolske dobi.

U prikupljanje su se, uz djecu, učitelje roditelje i volontere, sa svojim prilozima uključili i brojni sponzori i donatori s područja Valpovštine. L.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike