Mozaik
“SAMO ČOVIK” NA 68. ZAGREBAČKOM FESTIVALU

Rogoznica: Iščekujem pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude pozitivna duha
Objavljeno 1. svibnja, 2021.

"Samo čovik" glazbena je priča Borisa Rogoznice s kojom će se za koji dan, točnije, 9. svibnja, prvi put naći na Zagrebačkom festivalu. Pjesma je to koja nosi jaku poruku o tome koliko smo svi samo ljudi, sa svim svojim vrlinama i manama, nekada bolji, a nekada lošiji. Ljudi koji putuju morem života uz bure i valove donoseći odluke koje ih na kraju učine samo boljima.

Naime, Boris je jedan od onih glazbenika koji se vodi iskrenom emocijom i to se ne boji pokazati, pa tako ni u uratku "Samo čovik". Svoj dosadašnji put gradio je marljivo i polako, no sigurno i uspješno, što je publika itekako prepoznala, a ovo je na neki način i potvrda toga, kao i njegove kvalitete.

 

 



"Čast mi je biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola vidjela kao glavnog junaka, naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme. Nestrpljivo iščekujem pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude dobre volje i pozitivna duha", poručio je Boris.

Iako nam do festivala ostaje samo nekoliko dana, mi već sada vjerujemo kako je Boris itekako spreman predstaviti se publici pjesmom koju mnogi ocjenjuju njegovom najboljom do sada, što nam je i sam potvrdio.

"Izuzetna mi je čast nastupiti na Zagrebačkom festivalu, na kojem su nastupili moji brojni glazbeni uzori. Svakako mi je dodatni izazov što ću sudjelovati s dalmatinskom pjesmom, a, osim toga, očekujem dobru zabavu, kao i vrijedno iskustvo koje ću ponijeti s ovog festivala." J.Kn.

Dobio dobar dodatni vjetar u leđa
Reakcije publike, ali i slušatelja i više su nego odlične, a osim toga pjesma je i na top-listama, pa slobodno možemo reći kako je Boris ovime dobio dobar dodatni vjetar u leđa za sve daljnje glazbene planove. Pjesma “Samo čovik” dobila je i svoje videoizdanje, u režiji Gorana Raguža Goxa, a cijela ekipa potegnula je put Sukošana kako bi sve zaokružila nezaboravnim kadrovima. Svime navedenim Boris je još jednom pokazao da se njegov glazbeni put i način da ga ostvari i više nego isplatio, jer, sudeći po svemu, očekuje nas još puno toga.
Najčitanije iz rubrike