Novosti
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U Osječko-baranjskoj županiji 124 novopozitivnih, preminule 4 osobe
Objavljeno 17. travnja, 2021.

Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije izvještava kako je u Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirano 396 uzoraka od kojih je 124 bilo pozitivno.

"Najviše, 65 novopozitivnih osoba je s područja grada Osijeka, osam iz Čepina, zatim po šest iz Đakova i Trnave. Pet novopozitivnih je iz Bilja, četiri iz Belog Manastira i Našica. Po tri novopozitivne osobe bilježe Belišće, Marijanci, Darda, Erdut, Petrijevci i Semeljci, dvije Podgorač i po jednu Donji Miholjac, Antunovac, Kneževi Vinogradi, Koška, Petlovac i Popovac. Na bolničkom liječenju nalazi se 111 osoba oboljelih od COVID-19, i to 84 u Kliničkom bolničkom centru Osijek - od kojih je 16 na respiratoru, a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 27 pacijenata s tim oboljenjem. U posljednja 24 sata preminule su četiri osobe s područja Osječko-baranjske županije oboljele od COVID-19 u dobi od 62 do 89 godina", izvještava Stožer.

Dodaje se i kako je na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji 1.187 osoba. Kao i da su policijski službenici provjerili su poštivanje mjere samoizolacije prema jednoj dojavi kojom je utvrđeno kršenje na području Osijeka te su učinili i 15 samoinicijativnih provjera i jednu osobu na području Našica nisu zatekli na adresi prebivališta. Samostalno su izvršili nadzor 165 objekata. I.Sl.

Možda ste propustili...

52 POSTO OBRAĐENIH BIRAČKIH MJESTA

HDZ osvaja 63, Rijeke pravde 42 mandata

BRAČNI PAR RASPUDIĆ NAVODNO NAPUSTIO STRANKU

Sastavljanje lista za europske izbore izazvalo raskol u Mostu?