TvObzor
ONI KOJI MI ŽELE SMRT

Angelina Jolie u glavnoj ulozi napetog trilera
Objavljeno 16. travnja, 2021.

U kina početkom svibnja stiže napeti triler “Oni koji mi žele smrt”, snimljen na temelju istoimenog romana Michaela Korytea, u kojem glavnu ulogu nosi holivudska ikona i dobitnica nagrade Oscar Angelina Jolie. Redatelj je za Oscara nominirani Taylor Sheridan, poznat po scenarijima žanrovskih bisera poput velikog hita “Sicario”, “Tragovi u snijegu” i “Sve ili ništa”.

Film govori o maloljetnom dječaku koji nakon što postane svjedok brutalnog ubojstva, ulazi u sustav zaštite svjedoka i izdan mu je novi, lažani identitet. Ubojice koji su odgovorni za zločin kojem je bio svjedok, u lovu su na njega i ubijaju svakoga tko im se u potrazi za njim nađe na putu. Jedina šansa za preživljavanje mu je vatrogaskinja koja se još oporavlja od gubitka tri života koja nije uspjela spasiti od požara.

Uz Angelinu Jolie u filmu se pojavljuju i Nicholas Hoult, Finn Little, Aiden Gillen, Medina Senghore, Tyler Perry, Jake Weber I Jon Bernthal. “Oni koji mi žele smrt” u distribuciji Blitza stiže u domaća kina 6. svibnja ove godine.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike