Mozaik
PRVA SURADNJA DVAJU ROKERA

Jagger i Grohl snimili pjesmu “Eazy Sleazy”
Objavljeno 14. travnja, 2021.
Suradnja koju je malo tko očekivao - Mick Jagger i Dave Grohl objavili su zajedničku pjesmu "Eazy Sleazy", koja je jučer predstavljena. Na oduševljenje fanova diljem svijeta, legendarni je pjevač Rolling Stonesa bez najave izdao novu pjesmu "Eazy Sleazy", u kojoj mu se pridružuje ni više ni manje nego pjevač grupe Foo Fighters. Suradnja kakvu je malo tko očekivao premijerno je predstavljena jučer popodne, objavom spota na YouTubeu te u radijskom eteru. U spotu se dvojica glazbenika ne nalaze na istom mjestu, nego izvode pjesmu preko Zooma. Prožeta rock‘n‘roll energijom i satiričnim porukama, "Eazy Sleazy" nam osim na vokalu predstavlja Micka Jaggera na gitari, dok se Dave Grohl pobrinuo u pjesmu unijeti svoj prepoznatljivi zvuk izvedbom bubnjeva, gitare i basa. Za produkciju je zaslužan Matt Clifford.

- Ovo je pjesma koju sam napisao prilikom jednog od izlazaka iz lockdowna, u trenutku kad nam je svima zatrebao optimizam. Hvala Daveu što je uskočio na bubnjeve, basu i gitari, bilo je jako zabavno surađivati s njim! - otkrio je Mick Jagger.

Svoje oduševljenje suradnjom ne skriva ni Dave Grohl: "Teško je opisati riječima što je za mene značilo snimati ovu pjesmu sa Sir Mickom! To je i više od ostvarenja sna! Baš kada sam pomislio da stvari ne mogu biti luđe, dogodilo se ovo", te nadodaje kako vjeruje da će pjesma obilježiti i nadolazeće ljetne mjesece. T.K.
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

Najčitanije iz rubrike