Mozaik
ZA IVANU KINDL

Osječki producent
remiksirao pjesmu
Objavljeno 14. travnja, 2021.

Sredinom prošle godine Ivana Kindl predstavila je disco-funk poslasticu "Divovi ljubavi", kojom je osvojila radijski eter. Ovom prilikom pjesma je dobila novo glazbeno ruho: osječki producent Miroslav Breber, koji djeluje pod imenom be.m1RO, kreirao je remiks pjesme "Divovi ljubavi".

- Slučajno sam čuo Ivaninu pjesmu "Divovi ljubavi", koja mi se na prvu svidjela kao mogućnost obrade s elementima elektronske glazbe. Isprva nisam očekivao podršku, no ugodno sam se iznenadio Ivaninom brzom odazivu, koja je nevjerojatno susretljiva! - otkrio je be.m1RO, osječki producent koji se nakon višegodišnje pauze vraća na domaću glazbenu scenu.

 



- Nakon što je plesna pjesma "Divovi ljubavi" prošle godine osvojila radijske postaje i publiku, drago mi je da izlazi sada u remiksiranom ruhu. Za sve one kojima nedostaje plesanje po klubovima, morat će se zbog trenutne situacije zadovoljiti plesanjem po dnevnom boravku - kaže Ivana.

Singl "Divovi ljubavi" objavljen je u srpnju 2020. i proveo je više od deset tjedana na HR Top 40 listi. Pjesma je inspirirana božicama ljubavi iz raznih mitologija, a autorski je potpisuju Ivana Kindl i Alen Križa. Za animirani spot zaslužan je Porinom nagrađeni redatelj Dalibor Barić. T.K.

“Divovi ljubavi” izdani su ljetos, a inspirirani su božicama ljubavi iz raznih mitologija
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike