Novosti

Demokratski HSS ide na izbore u 30 lokalnih jedinica
Objavljeno 8. travnja, 2021.

Demokratski HSS najmlađa je politička stranka u Hrvatskoj koja će na predstojeće lokalne izbore u svibnju izaći u 30 gradskih i općinskih organizacija što samostalno što u koalicijama s programski istovjetnim i prihvatljivim načelima na području Osječko-baranjske županije, najavio je Zvonko Pongrac županijski povjerenik DHSS-a, dodajući kako su još uvijek u pregovorima i oko zajedničkog nastupa za vodstvo Osječko-baranjske županije.

-Ne želimo se vraćati u prošlost i javnost zamarati s općepoznatim činjenicama o neslaganju te nezadovoljstvu članstva s autokratskim vođenjem izvorne hrvatske stranke, HSS-a, koji je uništen i obezvrijeđen do neprepoznatljivosti. Naš cilj je u Demokratskom HSS-u, kao i u dosadašnjem političkom djelovanju, zastupati ona stajališta koja su na dobrobit svakoga čovjeka. Vratiti se i izvornim načelima gdje svoje značajno mjesto iznova imaju selo, seljak, poljoprivrednik, proizvođač hrane… - stoji u priopćenju županijskog DHSS-a.

Naš glavni zadatak je osmisliti i pridonijeti osmišljavanju načina da ljudi ostanu u svojoj zemlji, a mladog čovjeka u Hrvatskoj može zadržati samo prosperitet – poručuju u DHSS-u. T.P.