TvObzor
NIKADA OVAKO

Silente objavio novi singl i videospot
Objavljeno 9. travnja, 2021.

Dubrovački bend Silente objavio je singl i videospot “Nikada ovako”, koji će se naći na njihovom nadolazećem četvrtom studijskom albumu. “Nikada ovako” treći je singl s albuma čiji se izlazak planira za jesen. Na njemu se zvukovno i produkcijski bend vratio nekim starijim metodama snimanja predstavljenim kroz prošla dva singla.

Novu pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović. Pjesma je snimljena u NB studiju, uz produkciju Nikše Bratoša, koji je s bendom radio na njihovim najvećim hitovima te obnovio suradnju na aktualnim materijalima. Novi singl prati i spot koji je bend snimao u svom Dubrovniku, i to u starom dubrovačkom ljetnikovcu Sorkočević, u tvrđavi Revelin te na ulicama Starog grada.

 

 

 

Spot potpisuje dubrovački redatelj i snimatelj Srđan Kokanov, s kojim je bend prethodno surađivao na snimanjima za pjesme “Mene moje uši lažu”, “Neobranjivo”, i “Rekla si”. Glavni glumci u spotu su Barbara Lončarić Lučić i Leo Mrkić, a sve je snimano pod vodstvom BAAM Produkcije i Mara Kockovića, uz veliku pomoć kazalište družine Kolarin.

Nakon što je drugi singl novog albuma “Mene moje uši lažu” osvojio domaći eter i vrhove radijskih ljestvica, po izlasku se pozicionirao kao najslušanija pjesma u Dalmaciji prema nacionalnoj ljestvici Top.hr, a i još se drži u programima diljem Hrvatske, singlom “Nikada ovako” Silente još jednom uvodi u novo poglavlje svog rada koje će biti zaokruženo četvrtim albumom u izdanju LAA-a.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike