Crna kronika
ISTRAGA JOŠ TRAJE

Zbog utakmice se potuklo više osoba u Nuštru
Objavljeno 7. travnja, 2021.
U selu Nuštar pokraj Vinkovaca u subotu je intervenirala policija zbog svađe, a potom i sukoba više osoba, a epilog je - neslužbeno, desetak privedenih, najmanje jedna ozlijeđena osoba koja je zbrinuta u KBC-u Osijek, dok policijska istraga slučaja još uvijek traje.

Prema podatcima PU vukovarsko-srijemske, do subotnjeg sukoba je došlo oko 18.20 sati, na nekoliko mjesta, među kojima je i ono "u blizini nogometnog igrališta" gdje se, kako se moglo doznati, tog poslijepodneva odvijala nogometna utakmica između klubova iz Nuštra i susjednog Cerića. Organizatori su ograničili broj posjetitelja seoskom stadionu, u skladu s epidemiološkim mjerama. Iako se policija, dok traje kriminalističko istraživanje, nije očitovala o motivu tučnjave, u navedenom se kraju priča o "navijačkom sukobu". Prilikom tučnjave oštećen je i automobil 27-godišnjaka iz Nuštra. Zbog tučnjave je navodno bila i prekinuta nogometna utakmica.

- Policija je bila odmah pripravna i ubrzo su zaustavili nastalo nasilje - naveo je o tučnjavi u Nuštru policijski glasnogovornik Dragoslav Živković, dodajući kako je policija privela više muškaraca. Navodno je iste večeri bilo privedeno 10-ak osoba dok policija i dalje utvrđuje sve sudionike sukoba. "Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje, radi utvrđivanja svih činjenica", zaključio je Živković. S.Butigan
Možda ste propustili...

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

Najčitanije iz rubrike