Tehno
POTVRDA KVALITETE I POPULARNOSTI PLAYRIX IGARA

Playrix proglašen trećom najuspješnijom tvrtkom mobile gaming industrije
Objavljeno 5. ožujka, 2021.
Međunarodna mobile game developing tvrtka Playrix proglašena je trećim mobilnim izdavačem na globalnoj razini, odmah nakon kineskih tvrtki Tencent i NetEase, koje više godina zaredom drže vrh ljestvice.


U regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike, Playrix je pozicioniran kao prvi mobilni izdavač. Pozicioniranjem na prestižnoj listi Playrix je osvojio Level Up Top Publisher nagradu na temelju podataka koje na godišnjoj razini priprema analitička tvrtka AppAnnie. Riječ je o nagradi kojom se nagrađuju najinovativnije i najuspješnije svjetske tvrtke mobilne industrije.


„Izuzetno smo ponosni na ostvareni uspjeh i dobivenu nagradu. Level Up Top Publisher prestižno je priznanje koje potvrđuje da su stručna javnost i korisnici prepoznali Playrix kao jednog od najvažnijih dionika mobile gaming industrije na svjetskoj razini. Biti prepoznat kao jedna od top tri svjetske sile mobile gaming industrije smatramo najvećom potvrdom kvalitete i popularnosti Playrix igara, i ponosni smo na rad naših kolega, kao i sveukupnom doprinosu industriji u cijelosti", zaključio je Dejan Radić, direktor Playrix Croatia.


Među najvećim uspješnicama Playrixa mobilne su igre poput Gardenscapes, Homescapes, Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters. Hrvatska podružnica Playrix Croatia kao dio međunarodne tvrtke Playrix, usmjerena je na razvoj visokokvalitetnih mobilnih igara.M.R.
Najčitanije iz rubrike