TvObzor
SLAVKO SOBIN, ZVIJEZDA SERIJE “CRNO-BIJELI SVIJET”

Žungul mi je jako blizak: On je kao ja, ali bez mana
Objavljeno 5. ožujka, 2021.

Slavko Sobin jedno je od omiljenih lica kazališne scene i malih ekrana, koje često puni medijske stupce. Mnogi ne znaju da je ovaj simpatični glumac studirao na Akademiji u Los Angelesu i da je veliki ljubitelj pasa: ponosan je vlasnik dviju mješanki, Bube i Mare. U nedavnom razgovoru za Hrvatsku televiziju progovorio je o raznim temama, a između ostalog osvrnuo se i na nedavnu aferu seksualnog nasilja nad ženama u glumačkom svijetu.

- Grozno je to što se događa, mislim da ni jedan muškarac ne može zamisliti kako je ženi kad je netko stavi u pasivnu poziciju žrtve i dominira nad njom, pogotovo u poslovnom okruženju - rekao je glumac i dodao kako se nada da će akcija protiv nasilja donijeti velike promjene.

- Naša je dužnost kao muškaraca, ako vidimo da se to događa, instantno stati tome na kraj i zaštititi naše žene - priča Sobin, koji je uz to ispričao kako je na setu znao provesti i do 36 sati, snimajući dva projekta paralelno, a znalo se dogoditi da jednu scenu mora ponoviti i dvadesetak puta. A upravo mu posao uljepšava dane u doba pandemije.

- Zahvalan sam što imam priliku raditi - napominje glumac, kojega mnogi prepoznaju zahvaljujući seriji “Crno-bijeli svijet”, u kojoj tumači lik Žungula. Za njega, pak, kaže da mu je karakterno jako blizak.

- On je Slavko bez mana: kad makneš sve moje najgore strane i ostane samo ono što je dobro, dobiješ Žungula - sa smijehom kaže Slavko.

Glumac poznat po svojoj zavidnoj liniji, ali i mišićima, redovitim vježbanjem vodi računa o svom zdravlju i izgledu, a za sebe kaže da je tipični Splićanin, koji većinu dana provede s kavom u ruci, ali i nomad koji “voli svugdi doć’ i poć’”.T.K.
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike