TvObzor
PJEVAČICA IZNENADILA OBOŽAVATELJE OBJAVOM NA YOUTUBEU

Objavila dokumentarni film “Kada se pretvorim u Severinu”
Objavljeno 5. ožujka, 2021.
Pjevačica Severina Kojić na svojem YouTube kanalu objavila je dokumentarni film naziva “Kada se pretvorim u Severinu”.

Film prati njezine pripreme za koncert u Beogradu 2009. godine. Kamere pjevačicu prate na probama, iza pozornice, u garderobi, u razgovorima s novinarima i druženju sa suradnicima. Seve je na koncertu promovirala svoj album “Zdravo Marijo”, koji je izbacila godinu ranije, a u filmu je otkrila i da joj je tada najdraža pjesma s albuma bila “Muškarcu samo treba kurva”.

- Ja se udajem već pet godina i trudna sam pet godina - našalila se pjevačica u intervjuu koji je zabilježen u dokumentarcu na pitanje novinara je li istina da se udaje.

U to je vrijeme Severina bila zaručena za Riječanina Slavka Šajinovića, koji se također nakratko pojavljuje u dokumentarcu. Ostavila ga je godinu dana poslije, kada se zaljubila u oca svojeg sina Aleksandra, Milana Popovića, a Slavko je nakon Seve utjehu pronašao u pjevačici Antoniji Šoli, s kojom je prekinuo 2015. godine.

U dokumentarcu se pojavljuje i Goran Bregović, s kojim Severina večera u beogradskom restoranu, a glazbenik u filmu sebe oslovljava u trećem licu. Zanimljiv je i trenutak u kojem se Seve žali svojem menadžeru Tomici Petroviću na prašinu na pozornici koja ju je naljutila. Dokumentarac završava scenama s koncerta, nakon čega Severina ispraćena gromoglasnim pljeskom napušta binu, a zatim i dvoranu u kojoj je nastupila. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike