Tehno
A1 PREDSTAVIO A1 XPLORE MUSIC BY DEEZER

Korisnici mogu kreirati vlastite ili zajedničke playliste i dijeliti ih
Objavljeno 26. veljače, 2021.
Streaming servisi sve su popularniji kako na globalnoj razini tako i u Hrvatskoj. Prema istraživanju koje je potkraj prošle godine proveo HDS ZAMP (Hrvatsko društvo skladatelja ZAMP), na domaćem je tržištu zabilježen velik rast prihoda glazbene industrije od streaming servisa, pa je tako u listopadu zabilježen porast od čak 349 posto u odnosu na prethodni obračun u travnju 2020.


Neovisno slušaju li glazbu na putu, na poslu, ili u školi, uz sportske ili kućanske aktivnosti, ili pak samo za zabavu i opuštanje, Deezer korisnicima A1 usluge nudi čak 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača. Korisnici tako mogu kreirati vlastite ili zajedničke playliste te ih dijeliti s drugima, ili uživati u već kreiranim playlistama za razne prigode. Osim toga, svi A1 korisnici mogu uživati u brojnim jedinstvenim značajkama kao što su Flow – neprekinuta glazbena podloga koju Deezer priprema za svakog pojedinog korisnika na temelju njegovih jedinstvenih preferencija i ukusa, dok će značajka Songcatcher zaljubljenicima u glazbu omogućiti identificiranje nepoznatih pjesama i omogućiti njihovo dodavanje izravno u osobni katalog pjesama.


Usluga je dostupna svim A1 mobilnim korisnicima na bonove i privatnim korisnicima na pretplatu, bez obzira na kojoj su govornoj tarifi te je kompatibilna sa svim uređajima.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike