Sport
PROGNOZA NIJE DOBRA

Petar Brlek mogao bi pauzirati dva mjeseca
Objavljeno 24. veljače, 2021.

NK Osijek je dobro trgovao ove zime, no neki igrači koji su nedavno stigli u Gradski vrt već su završili izvan stroja. Mihret Topčagić oporavlja se od operativnog zahvata lumbalnog dijela kralježnice, a out je od prošlog vikenda i Petar Brlek.

Ozljeda koljena koju je zadobio početkom nedjeljnog susreta s Rijekom, čini se, nije nimalo bezazlena. Magetska rezonancija pokazala je ozbiljan problem, a sad ostaje pitanje hoće li Brlek "pod nož" ili će ozljedu pokušati sanirati konzervativnim putem.

- Prve prognoze nisu dobre. Govori se o dva mjeseca stanke, ali još čekamo mišljenja specijalista pa ćemo onda znati na čemu smo. Pitanje je samo hoće li Brlek na operaciju ili će se liječiti konzervativnim putem - rekao je Nenad Bjelica, trener nogometaša Osijeka.


Premda bismo voljeli ne biti u pravu, ali čini se kako je Osijek na duže vrijeme izgubio još jedno zimsko pojačanje.


Brlek je u Gradski vrt stigao iz Serie A, iz redova Genoe, a s Osijekom je dogovorio suradnju na tri i pol godine. I dobro mu je krenulo u bijelo-plavom dresu, a onda se dogodila Rijeka i ozljeda koljena koja bi ga na duže vrijeme mogla maknuti s travnjaka. D.Kl.

Možda ste propustili...

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

JEDINSTVENA KADETSKA KOŠARKAŠKA LIGA

Subotnja predigra prigoda za popravni

Najčitanije iz rubrike