Regija
U VELIMIROVCU

Uskoro novi mjesni dom
Objavljeno 24. veljače, 2021.
VELIMIROVAC - U Velimirovcu su u tijeku radovi na mjesnom domu, koji će služiti udrugama što djeluju u mjestu, ali i svim mještanima. Europskim projektom u vrijednosti od oko devet milijuna kuna obnovit će se i dograditi postojeći dom, površine 1400 kvadrata. Završetak doma očekuje se ove jeseni, a radove su obišli gradonačelnik Našica Josip Miletić i predsjednik Mjesnog odbora Velimirovac, Marin Knežević. Miletić je izjavio kako će dom nositi ime prerano preminulog Stjepana Pintarića, nekadašnjeg gradonačelnika i dogradonačelnika Našica.

- Dom će nositi ime Stjepana Pintarića, našeg sugrađanina koji je puno napravio za Našice i za svoj Velimirovac. Zahvaljujem svima koji su prihvatili ovakvu inicijativu te svima koji su sudjelovali u pripremi ovog važnog projekta, Mjesnom odboru Velimirovac i svim gradskim službama – izjavio je Miletić.

Predsjednik Mjesnog odbora Velimirovac rekao je kako su niz godina imali želju za gradnjom ovakve vrste doma.

- Inicijativu obnove i dogradnje doma pokrenuli smo još 2012. Napokon smo je uspjeli realizirati i jedan veliki moderni društveni dom krasit će Velimirovac, u kojem će biti smješteni DVD Velimirovac, KUD Tamburica i Šahovski klub - izjavio je Knežević. M.K.S.
123

Raverferum consul utum quo conduci squampo rtabullari
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike