Osijek
PRVI SUSJEDI VODOVODA, A SVAKO MALO OSTAJU SUHIH SLAVINA

Kraći su prekidi u isporuci vode mogući i ovog tjedna
Objavljeno 23. veljače, 2021.

Još se jednom potvrdilo kako mediji lakše dođu do cjelovitih informacija nego građani, korisnici usluga javnih tvrtki i institucija. Požalili su nam se, naime, mještani ulica Našičke, Podgoračke, Dubrovačke, Kranjčevičeve, Našičkog naselja i Podvinja kako unatrag petnaestak dana imaju problema zbog nestanka vode. Bez obzira na to što im je Vodovod u neposrednom susjedstvu, kaže nam jedan od predstavnika stanara (ime i prezime poznati redakciji, nap.a.), nisu u Vodovodu uspjeli dobiti informaciju o čemu se točno radi.

- Na službenoj mrežnoj stranici, osim šture obavijesti o nestanku vode, koja se objavi isti dan kada i nestane vode, nema nikakvih drugih informacija osim da se radi o nužnoj rekonstrukciji mreže. Nema obavijesti koliko će dana ti radovi potrajati, kao ni obavijesti o budućim nestancima vode. Kako bismo imali pristup tim informacijama, molim vas da pokušate saznati od Vodovoda d.o.o Osijek prirodu tih prekida opskrbom vodom i vrijeme u kojem će te poteškoće biti prisutne - stoji u e-mailu koji je stigao na adresu gradske rubrike.

Uvažavajući obostrano dobru suradnju, iz Vodovoda su odmah reagirali na naš upit, ujedno iskoristivši prigodu kako bi se ispričali "svojim susjedima".

- Slijedom vašeg upita o nestancima vode napominjemo kako do njih dolazi zbog rekonstrukcije okana i hidranata u navedenim ulicama. Do obustava isporuke pitke vode dolazilo je zbog nemogućnosti odvajanja manjih dijelova vodoopskrbne mreže. Sve su planirane obustave isporuke pitke vode redovito, unaprijed, najavljene na web-stranici osječkog Vodovoda. Trajanje nenajavljenih i neplaniranih prekida u isporuci pitkom vodom ovog dijela grada bilo je izuzetno kratko, u trajanju od pola sata, ti prekidi nisu se mogli predvidjeti i unaprijed najaviti, ali se, uz napomenu kako su trajali izuzetno kratko, zbog njih ispričavamo korisnicima naših usluga - odgovaraju iz Uprave Vodovoda Osijek.

Radovi na ovim lokacijima potrajat će (i biti dovršeni) do kraja ovoga tjedna. Za vrijeme trajanja radova i dalje su mogući kratkotrajni prekidi u isporuci pitke vode o kojima će korisnici biti pravodobno informirani na mrežnoj stranici društva (www.vodovod.com).

Dario Kuštro
VODOVOD: Prekidi u isporuci nisu se mogli predvidjeti i unaprijed najaviti, no ispričavamo se korisnicima
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana