Zdravlje
NAOMI CAMPBELL

Supernoge za modnu pistu
Objavljeno 22. veljače, 2021.
Supermodel Naomi Campbell na svojem YouTube kanalu podijelila je tajnu kako do fantastičnih nogu. Otkrila je što sve čini svaki put prije nego što iziđe na modnu pistu. Iako ima 50 godina, njezinim glatkim, vitkim, dugim nogama pozavidio bi svatko.

Pojavila se na reviji Kim Jones u siječnju, zajedno s Demi Moore, Kate Moss i Christy Turlington. Ujutro, prije izlaska na modnu pistu Naomi se priprema - dan počinje limfnom drenažom kod koje se primjenjuje posebna tehnika kako bi se tijelo dovelo u formu. Masažerom u obliku gljive prvo se "obrađuju" bedra, a za potkoljenice je masažer u obliku valjka za tijesto. Sve kako bi optički produžila svoje ionako duge noge.

"Imam već 50 godina, zato se trudim što češće podvrgnuti ovakvim tretmanima", kaže slavna manekenka. “Žene u mojim godinama sklone su zadržavanju vode, pa tko želi održati ljepotu, mora malo i patiti. Kad sam prvi put probala ovu masažu, prilično me škakljalo, pa sam se smijuljila tijekom procedure, priznaje.

Osim pomoći kod zadržavanja vode, limfna drenaža ima i druge prednosti. Poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost tijela. Ciljano djeluje i protiv celulita i mlohave kože, problema koji muče većinu žena Naomine dobi. "Cijeli me postupak podsjeća na izradu tijesta za kruh.

Ali, to je ono što želimo od tijela - glatko, bez celulita i bilo kakvih čvorića ili podbuhlosti. To je veliko ne!” dodaje ljepotica, za čiji su izvrstan izgled u srednjoj dobi svakako zaslužni i drugi rituali i pravila kojih se pridržava kako bi u svojem poslu mogla blistati unatoč godinama. J.Kn.
Limfna drenaža ima i druge prednosti. Poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost tijela
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike