TvObzor
PICKBOX TV: ŠPANJOLSKA SERIJA "ŠEST SESTARA"

Vrtlog emocija, lude pustolovine i nezaboravne romanse
Objavljeno 19. veljače, 2021.

Nova španjolska dramska serija “Šest sestara” (Seis hermanas) prepuna romanse i pustolovine moći će se gledati na kanalu Pickbox TV. Mjesto radnje je Madrid, vrijeme radnje je početak 20. stoljeća. Naša priča kreće 1913. godine i vrti se oko šest sestara.

Šest sestara mlade su žene iz bogate i cijenjene obitelji Silva. Nakon očeve smrti šest sestara postaje odgovorno za očevu tvornicu. One su potpuno različite i maštaju o različitim stvarima, a životi će ih odvesti u raznim smjerovima koje nisu mogle predvidjeti. Adela (Celia Freijeiro) je najstarija sestra, ona je darežljiva i dobroćudna te donosi gotovo sve odluke u obitelji. Blanca (Mariona Tena) je izrazito draga, s izraženim stilom, zaručena je za Rodolfa (Fernando Andina), no zaljubljena je u nekoga drugog. Diana (Marta Larralde) vjeruje kako se žene premalo cijeni te, iako ne pronađe ljubav svog života, sudbina ima druge planove za nju. Francisca (Maria Castro) potajno pjeva i njezin je san da postane pjevačica i pjeva operu. Celia (Candela Serrat) mašta o tome da studira i piše te shvati kako ima romantične osjećaje prema svojoj kolegici Petri (Carlota Olcina). Najmlađa sestra Elisa (Carla Diaz) razmažena je i nametljiva te sanja o tome da pronađe muškarca s kojim će osnovati obitelj.

U novoj španjolskoj seriji “Šest sestara” očekuje vas vrtlog emocija, lude pustolovine i nezaboravne romanse. “Šest sestara” osvojit će vas svojim sočnim životnim pričama, novim ljubavnim izazovima i različitim pogledima na svijet.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...