Mozaik
TJEDNA TOP-LISTA NAJSLUŠANIJIH SINGLOVA

Osječki duo Noelle i ZETZ
popeli se na prvo mjesto
sa svojom pjesmom “Halo”
Objavljeno 15. veljače, 2021.

Dva Menartova izvođača dominiraju top-ljestvicom najslušanijih singlova u Hrvatskoj. Ovaj je tjedan na 1. mjesto došla Osječanka Noelle sa svojom pjesmom "Halo", a Matija Cvek se s pjesmom "Ptice" trenutno nalazi na visokom 5. mjestu.

- Sve nam još uvijek djeluje nerealno! Kada smo počeli raditi na pjesmi, o ovakvom scenariju ne bismo se usudili ni sanjati. Istina je da smo bili izuzetno skeptični u očekivanjima jer smo znali da ovakav glazbeno-stilski izričaj odudara od uobičajeno prihvaćenog zvuka u hrvatskom eteru. Ipak, vjerovali smo da naša vizija drukčijeg zvuka može biti i pozitivan adut. Zbog toga smo se u izradu ove kao i nadolazećih pjesama dali svim srcem i uložili posljednje atome snage. Pa kud puklo! Zbog toga nam je danas neizmjerno drago što možemo zahvaliti svim radijskim urednicima i slušateljima koji su prepoznali pjesmu, prihvatili je i pružili nam ovako veliku podršku. Početak nije mogao biti ljepši. Jedva čekamo publici prezentirati novi materijal koji će svakako biti fokusiran na spoj jakog ritma, zarazne melodije i plesa. Konačno smo otklonili sve naše dvojbe pa vjerujemo da će nadolazeća glazba biti još bolja i atraktivnija verzija naše vizije. Hvala vam od srca! - rekli su nam Noelle i ZETZ.

 Matija Cvek upravo završava svoj prvi album, a s pjesmom "Ptice" nastupit će na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Prošlog tjedna "Ptice" su bile najslušanija pjesma u čak četiri regije u Hrvatskoj, a to ih je dovelo na 5. mjesto najslušanijih singlova u Hrvatskoj. Ponosan što je pjesma odlično prihvaćena od publike, Matija je zahvalio radijskim i televizijskim urednicima na velikoj podršci:

- Hvala svim slušateljima te radijskim i televizijskim urednicima na potpori i fenomenalnom plasmanu pjesme na top-listi. Dosadašnje reakcije i feedback na pjesmu predivan su poklon uoči izlaska albuma. Hvala izdavačkoj kući Menart na trudu, posvećenosti i vjeri u pjesmu. Sretan sam što smo ovim singlom zaokružili priču i najavljujemo predstavljanje mog prvog albuma za 16. travnja - rekao je Matija Cvek. Spot za pjesmu "Ptice", koji je samo jedan dan nakon izlaska postao 3. najgledaniji video na YouTubeu u Hrvatskoj, potpisuju sada već uigrani tim Cvek i Alan Dović.

Ostatak top-liste singlova, HR TOP 40, dosta se promijenio. Na drugom mjestu je Massimo s pjesmom "Mali krug velikih ljudi", a na treće je stigao novi singl "Volim kako se smiješ" Nikoline Tomljanović i Belfast Fooda. Četvrti je Neno Belan s pjesmom "Teško je".

Tanja Kvorka
Na treće mjesto je stigao novi singl “Volim kako se smiješ” Nikoline Tomljanović i Belfast Fooda
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KOJI I GUSTAV

Pronađeni psi Lady Gage

2

MILJENIK SLAVNIH

Umro dizajner Fred Segal

3

PRVA DAMA JAZZ-ROCKA ZDENKA KOVAČIČEK

Album s potpisom glazbene dive