Tehno
TOP-POKLONI ZA TECH VALENTINOVO

Od elegantnog pametnog sata do usisavača za sljedeće desetljeće
Objavljeno 12. veljače, 2021.
Donosimo osvrt na najbolje darove za nju i njega s kojima sigurno nećete pogriješiti

Valentinovo, dan zaljubljenih i dan koji je poznat po darivanju nama voljenih ljudi. Iako su samo riječ, zagrljaj i poljubac u većini slučajeva uz neki cvijet ili ružu sasvim dovoljni, ponekad se odlučimo svoju dragu, ili dame svoga dragog, iznenaditi ponešto vrjednijim poklonom. Ako planirate nešto takvo, donosimo osvrt na najbolje darove za nju i njega s kojima nećete pogriješiti.



LG Tone Free

Potpuno bežične slušalice posljednjih su godina istinski must-have. Gotovo nema osobe koja nema bar jedan par takvih bežičnih slušalica, a ako vaša draga ili dragi još nema svoj – Valentinovo je idealna prilika za darovanje jednih, a LG Tone Free naš su prijedlog. S pomoću UV svjetla i u samo deset minuta LG Tone Free slušalice bit će dezinficirane (LG jamči ubijanje do 99,9 % bakterija na silikonskim završetcima slušalica). Slušalice LG Tone Free s pomoću senzora pokreta znaju kada ih mičemo iz uha i tada automatski pauziraju sadržaj koji slušamo. Kada ih vratimo u uši, sadržaj se automatski nastavlja. Nude iznadprosječnu kvalitetu zvuka, posebice u srednjim i visokim tonovima, te će stoga zadovoljiti veliku većinu korisnika.


Philips Momentum


Imate li možda u kući igrača koji svojom PlayStation konzolom okupira televizor satima i satima igre, onda je monitor za igranje možda najbolji poklon. Philips Momentum 436M6VBPAB nativno podržava 4K rezoluciju, a uz dijagonalu od čak 108 centimetara nudi zaista poseban osjećaj igranja igara. Prikaz boja je odličan zahvaljujući tehnologiji Quantum Dot i podršci za DisplayHDR 1000 s VESA certifikatom. Monitor stiže s tehnologijom Ambiglow, koja podiže dojam gledanja sadržaja, tj. igranja igara.

 

Garmin vívomove Luxe

Tražite li zaista elegantan poklon, tada je izbor pametnog sata Garmin vívomove Luxe naša preporuka. Garmin vívomove Luxe jedinstven je model koji nudi spoj tradicionalnog sata dostupnog u brojnim varijantama – kućišta od nehrđajućeg čelika ili s pozlatom te narukvica od kože ili metala milanskog dizajna. No šlag na kraju safirno je staklo i prave kazaljke, po kojima je gotovo ne moguće primijetiti da je ovo pametni sat. Garmin vívomove Luxe nudi hrpu mogućnosti koje i inače vežemo uz pametni sat. Zbog njegova luksuznog izgleda i izvedbe zaslona te su funkcionalnosti posebno zanimljive. Sinkronizacija s pametnim telefonom, praćenje dnevnih aktivnosti, obavijesti, poruke, pozivi, praćenje zdravstvenog stanja, prijeđenih udaljenosti i koraka - sve to samo je dio arsenala kojima Garmin vívomove Luxe raspolaže.


Electrolux Pure Q9

Kako treba izgledati usisavač za sljedeće desetljeće? Upravo kao Electrolux Pure Q9! Izgleda kao s drugog planeta. Ističe se besprijekornim dizajnom, koji nije tu samo u službi ljepote nego i u službi funkcionalnosti koju ovaj usisavač donosi. Ergonomska drška, ali i mogućnosti odvajanja usisavača od drška te njegovo pretvaranje u ručni usisavač posebno su dojmljivi. Materijali su priča za sebe, pa je tako osim visokokvalitetne plastike kao materijal korišten i titanij! Zahvaljujući njemu usisavač je čvrst, lagan i stabilan. Poboljšanje u usporedbi s svim drugim 2u1 modelima usisavača vidljivo je i u čišćenju rotacijske četke, koju više nije potrebno toliko često skidati i čistiti od dlaka. Naime, dovoljno je pritisnuti papučicu i četka će se samostalno riješiti nakupljenih dlaka.


Einhell TE-LL 360

Imate li u svome domu hobista, dobar laserski nivelir mogao bi mu pomoći u brojnim zadatcima. Einhell TE-LL 360 idealan je izbor. Donosi dva lasera, jedan valne duljine 650 nm za horizontalne linije te drugi valne duljine 635 nm za vertikalne linije. Nosač koji stiže u paketu ima funkciju postavljanja lasera na stativ ili pričvršćivanja na zid. Ako se odlučimo za stativ, on se s nosačem povezuje s pomoću 0,25-inčnog navoja, a za pričvršćivanje na zid predviđena je rupica za kukicu.


Epson EcoTank

Epson EcoTank L3151 svestrani je multifunkcijski pisač koji stiže u kompaktnim dimenzijama i s privlačnim dizajnom te će se savršeno uklopiti u radni kutak vašeg doma. Odmah iz paketa pisač je spreman za ispis čak do 6500 stranica u boji te više od 8000 stranica u crno-bijeloj tehnici. Prevedeno, ako, recimo, ispisujete 200 stranica mjesečno, boje u vašem pisaču dopunit će te tek za nešto više od tri godine! Usporedba s klasičnim ispisnim ulošcima, koje smo mijenjali (u najboljem slučaju) gotovo svakih nekoliko stotina stranica neusporediva je s tehnologijom ispisa Epson EcoTank.

Marin Režić
Najčitanije iz rubrike