Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U TRPINJI

Auto sletio s ceste, vozačica je kritično
Objavljeno 26. siječnja, 2021.
Vozačica osobnog automobila, u dobi od 45 godina, zadobila je teške i za život opasne ozljede kada je u Trpinji, selu kod Vukovara, sletjela s ceste. Žena je zbrinuta u vukovarskoj Nacionalnoj memorijalnoj bolnici. Teška prometna nesreća dogodila se u subotu u 22.15.


- Vozačica, 45-godišnjakinja, kretala se ulicom Velika osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka. U jednom je trenutku prešla preko lijevog prometnog traka, sišla s kolnika te prednjim dijelom vozila udarila u zemljani kolni ulaz. Nakon toga je vozilo poletjelo u zrak i u padu udarilo u kosinu odvodnog kanala. Vozilo se potom ponovno odbilo u zrak i potom udarilo u betonski kolni ulaz - naveli su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske opisujući nesreću u kojoj je nesretna žena teško stradala. Žena je vozilom Hitne pomoći prevezena u vukovarsku bolnicu, a u vrijeme očevida promet Trpinjom bio je otežan.
U vrijeme prometne nesreće u Trpinji je padala susnježica i vidljivost je bila slabija. Policija zbog te činjenice upozorava sve sudionike u prometu da prilagode brzinu svojih vozila uvjetima na cesti. Dovoljna je sekunda neopreznosti da vozač izgubi kontrolu nad upravljačem i zbog toga skrivi sudar s drugim vozilom ili da, kao u slučaju 45-godišnjakinje u Trpinji, dođe do slijetanja s ceste i zabijanja u betonske kolne ulaze. S.Butigan
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike