Osijek
PAHULJE JOŠ JEDNOM ZABIJELILE GRAD

Nedjeljno jutro - snježno
Objavljeno 17. siječnja, 2021.
One koji su u subotu navečer odlučili ranije otići na spavanje, u nedjeljno je jutro dočekao novi snježni pokrivač. Pahulje su ponovno zabijelile grad na Dravi, a s obzirom na to da su ovaj put "odlučile" učiniti to baš za vikend, oduševljenju Osječana, posebno onih najmlađih, nije bilo kraja.


Od jutra do kraja dana punila su se sanjkališta, letjele su grude, a gradom je odjekivao dječji smijeh i cika. Snijegu su se posebno razveselili školarci koji nisu mogli zamisliti bolji scenariji za posljednji dan zimskih praznika.
Nešto manje oduševljeni bili su oni koji su u rano nedjeljno jutro morali nekamo krenuti automobilom jer su zbog niskih temperatura metalni ljubimci parkirani na otvorenom danje svjetlo dočekali okovani ledom. Nisu baš bili sretni ni svi oni koji su se morali uhvatiti lopate i očistiti prilaze kućama, također zaleđene u mrzloj noći. Njima pak neće biti lako ni u ponedjeljak s obzirom na to da prognoza predviđa temperature ispod nule cijelog dana. No, ističu prognostičari, snijeg do kraja tjedna više ne bi trebao padati, a od srijede se očekuje i zatopljenje, pa i temperature do čak 13 stupnjeva u plusu! I.Sl.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana