Sport
JOŠ JEDAN IGRAČ NEXE-a UVRŠTEN U SASTAV

Jaganjac umjesto Šipića
Objavljeno 17. siječnja, 2021.

Lino Červar napravio je još jednu izmjenu u hrvatskom sastavu uoči utakmice s Angolom na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Nakon odlaska Luke Cindrića u zapisnik je ušao rukometaš NEXE-a Janko Kević, a izbornik je odlučio prijaviti još jednog „nexeovca“ Halila Jaganjca, koji je upao umjesto Marina Šipića.

-  Prva izmjena je napravljena zato što nakon utakmice s Japanom, na inzistiranje Cindrića, imali smo razgovor i on je rekao da zbog ozljede ne može više igrati. Ja sam u tom trenutku bio prisiljen u sastav uvrstiti Kević. Morao zato što mi u kampu gdje se sad nalazimo nemamo zdravstvene ustanove, a i ne znam što bi mogli promijeniti, ovo je  jedino rješenje. I druga izmjena Šipić - Jaganjac sam napravio zato što sam primijetio u prvoj utakmici da naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača. Pokazalo se da je mali Martinović dobro odigrao i koristim priliku da još jednom mladom igraču omogućim da igra na velikom natjecanju. Prema tome, držim da su ove dvije moje odluke opravdane – kazao je izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar.

Hrvatska je na otvaranju SP-a u Egiptu remizirala s Japanom, a u nedjeljno popodne (18 sati) igra drugu utakmicu u skupini, suparnik joj je Angola. I. Li.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike