TvObzor
HALO

Prvi singl i spot mlade Noelle
Objavljeno 15. siječnja, 2021.

Mladi producent ZETZ, čije su pjesme u suradnji s Igorom Delačem osvojile radijski eter i vrhove top-ljestvica, publici predstavlja novu pjesmu “Halo”, ali i novo ime na glazbenoj sceni – Noelle.

Iza imena Noelle krije se talentirana pjevačica i plesačica Ivana Crnković, koja pjesmom “Halo” počinje novu glazbenu priču. Pjesmu “Halo” prati zanimljiv i dinamičan spot, čiji je nastanak bio ekstremno dramatičan. Naime, spot je zbog epidemioloških mjera zamalo bio zabranjen.

 

 



Spot za pjesmu “Halo” snimljen je u produkciji Cinematic studija pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera. Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić, a aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić (ZETZ). ZETZ je još jednom napisao zaraznu melodiju koja na prvu ulazi u uho te ju je oplemenio vrhunskom glazbenom produkcijom, a Noelle se pobrinula za senzibilnu vokalnu interpretaciju, kao i koreografiju te kostimografiju spota. Sudbonosni susret Noelle i ZETZ-a dogodio se na CMC Festivalu u Vodicama. Noelle je tada nastupala kao koreografkinja i plesačica Meri Andraković, a ZETZ je nastupio s hit-pjesmom “U ritmu ljubavi”, koja je osvojila titulu najemitiranije pjesme CMC Festivala.

ZETZ je znao da je Noelle izvrsna pjevačica jer je bila članica grupe Alibi, u kojoj je zamijenila Franku Batelić. Tada je saznao da se Noelle plesom bavi profesionalno te vodi vlastiti plesni studio “Illusion”, s kojim je osvojila treće mjesto na najvećem svjetskom plesnom natjecanju DWC, u golemoj konkurenciji, od čak 8000 plesača. Taj slučajni susret u backstageu CMC Festivala doveo ih je do ideje da njezin pjevački i plesački talent prezentiraju modernom i atraktivnom pjesmom.

Rezultat njihova zajedničkog truda pjesma je “Halo”, s kojom Noelle publici prvi put predstavlja svoj jedinstveni glazbeno-plesni izričaj. Kako sama kaže, “Halo” je tek početak.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”