Novosti
TVRTKA PLETER O ISPORUCI OBROKA:

Radimo od prvog dana potresa
Objavljeno 13. siječnja, 2021.
Iz tvrtke Pleter-usluge u utorak su ponovili da od prvog dana razornog potresa, 29. prosinca, isporučuju tople obroke na potresom zahvaćenom području za državne institucije, što je njihova primarna djelatnost, a od ponedjeljka i za stanovnike.

“Već prvi dan nakon razornog potresa društvo je pripremilo oko 3600 obroka“, priopćili su iz tvrtke Pleter-usluge istaknuvši da na potresom pogođenom području kontinuirano pripremaju tople obroke za potrebe Ministarstva obrane, Oružanih snaga te drugih državnih institucija i službi, kao i za prehranu stanovništva smještenog u petrinjskoj vojarni. Pojasnili su da su kao društvo u stopostotnom državnom vlasništvu, osnovani s primarnom zadaćom “pružanja potpore u uslužnim djelatnostima MORH-u i OS RH” te dionicima sustava Domovinske sigurnosti, a da je njihova zadaća kuhanja obroka za šire stanovništvo proširena tek nakon što je osnovan Stožer civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa. H
KRUŽE LAŽNE FOTOGRAFIJE
Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije navodnih obroka koje je ta tvrtka pripremila za stanovništvo pogođeno potresom, iz Pletera su demantirali da se radi o njihovu obroku. “Želimo obavijestiti javnost da je na meniju Pletera bio vinogradarski gulaš, a ne rižoto, koji je na fotografijama prikazan”, navode. Istaknuli su kako cijena obroka još nije formirana jer “ona ovisi o normativu obroka, broju lokacija podjele te angažiranom broju djelatnika”.
Možda ste propustili...