Mozaik
HR TOP 40 OVOG TJEDNA

Zakova pjesma podrške
ostvarila je najviši ulaz
Objavljeno 12. siječnja, 2021.

Prošlog tjedna bilježimo dva nova ulaza na HR Top 40 listu radijskog emitiranja. Brojni glazbenici još jednom su pokazali veliko srce u teškoj situaciji koja je pogodila Banovinu. Ivan Zak i prijatelji podršku su željeli pokazati i pjesmom "Svi smo uz vas". Pjesma je na ovotjednoj listi ostvarila novi najviši ulaz i zauzela visoko šesto mjesto. U pjesmi, koju izdaje Hit Records, uz Ivana Zaka pjevaju Mario Budiščak, Tiho Orlić, Tomislav Priher i Denis Ferjanić. Zak potpisuje glazbu, tekst i produkciju, a za aranžman je, uz Ivana, zaslužan i Domagoj Marijan. Valja napomenuti da se Ivan Zak za tu pjesmu odriče autorskih prava u korist gradova Petrinje, Siska i Gline, pogođenih potresom.

- Mi glazbenici najbolje se izražavamo pjesmom. Upravo ovom autorskom pjesmom, zajedno sa svojom ekipom, želio sam dati podršku onima kojima je to u ovim trenutcima najpotrebnije - poručio je Ivan Zak.

 


Drugi novi ulaz na listu ostvarili su Tomislav Bralić i klapa Intrade te su s pjesmom "Ugrij mi dušu" zauzeli 28. mjesto na ljestvici.

Prvo mjesto ljestvice ponovno zauzima Massimo i "Mali krug velikih ljudi". Na drugom mjestu nalaze se Mejaši s pjesmom "Nova godina", a na trećem mjestu je Vannin singl "Puna memorija".

Kada je riječ o regionalnoj listi, sve regije osim zagorske - Dalmaciju, grad Zagreb, Istru i primorje, Slavoniju i Središnju Hrvatsku - i dalje osvaja Massimova pjesma, a zagorskom regijom dominiraju Mejaši.
T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike