Kultura
NAGRADNI NATJEČAJ ZA VUKOVARCE

300 kuna za priču, fotografiju ili videorad
Objavljeno 13. siječnja, 2021.
Hrvatski dom Vukovar raspisao je nagradni natječaj za kratku priču, fotografiju ili videorad za sve s prebivalištem ili boravištem u Vukovaru, pojedince ili skupine, bez obzira na dob. Rok za prijavu je do 5. veljače, tema Ljubav u doba korone, a pristup slobodan. Svatko može prijaviti najviše tri (3) rada, i to najviše jednu priču, jednu fotografiju i jedan videorad. Priča mora biti u DOC ili DOCX formatu (dužine 1 - 3 kartice, tj. 1800 - 5400 znakova uključujući praznine), fotografije u.jpg formatu (najviše 10 MB). Videoradovi moraju biti u MP4 formatu (trajanja 1 - 2 minute, 16:9, 100 MB).


Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stanovanja, broj telefona prijavitelja te naslov rada i nekoliko rečenica koje opisuju rad i predstavljaju autora.


Radovi se šalju isključivo u digitalnom obliku e-poštom na adresu: natjecaj.hd@gmail.com - priče i fotografije u privitku, a videoradovi mogu i preko poveznice na online servis za slanje ili pohranu podataka.


Slanjem rada na natječaj prijavitelj organizatoru dopušta objavljivanje u svim medijima bez naknade i njegovo korištenje u marketinške i propagandne svrhe te u događanjima koja organizira Hrvatski dom Vukovar.
Prosudbeno povjerenstvo odabrat će tri rada bez obzira je li riječ o kratkoj priči, fotografiji ili videoradu. Odabrani radovi bit će novčano nagrađeni, svaki sa po 300 (tristo) kuna. Rezultat će objaviti na mrežnoj i facebook-stranici najkasnije 14. veljače. N.Vek.
Možda ste propustili...

PROŠLA GODINA POČELA JE UOBIČAJENO, VELIKIM ZALETOM

GISKO dočekao novu, 2021. prateći svjetske trendove

MIRKO ILIĆ STRIPOM SE BAVIO KRATKO I DOJMLJIVO

Ja sam se stripom igrao, no mnogima je danas to posao

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZAGREBAČKI HNK SUDJELUJE U AKCIJI PRIKUPLJANJA DONACIJA

Prvu su premijeru u 2021., predstavu “Gdje se kupuju nježnosti”, posvetili Petrinji

2

TEHNIČKI MUZEJ NIKOLA TESLA

U povodu 120 godina vlaka Samoborčeka

3

NOVI BROJ MEĐUNARODNOG DIGITALNOG ČASOPISA “ALTAZOR”

Hrvatski književnici i svijet - Čile