Ekonomija
UKLJUČILI SE U POMAGANJE NA POTRESIMA POGOĐENIM PODRUČJIMA

Meggle Hrvatska donirao je 23.900 litara trajnoga mlijeka
Objavljeno 12. siječnja, 2021.
Meggle Hrvatska aktivno se uključio u pomaganje sugrađanima koji žive na potresima pogođenim područjima Gline, Petrinje i Siska donacijom svojih proizvoda. Ukupno je donirano 23.900 litara trajnoga mlijeka. Prvih 3900 litara dostavljeno je Hrvatskom Crvenom križu, a još 20.000 litara bit će isporučeno u sljedećim tjednima i mjesecima, prema potrebama i mogućnostima skladištenja i distribucije, u koordinaciji s Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja.


"Razorne posljedice potresa i nova nesreća koja je zadesila područje Banovine nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Potvrđuje to trenutačna reakcija i pomoć građana iz svih dijelova zemlje, angažman tisuća volontera, brojnih udruga i kompanija koji šalju snažnu poruku podrške, suosjećanja i zajedništva. Ponosni smo što smo dio takve zajednice", poručio je Marjan Vučak, predsjednik Uprave Megglea Hrvatska.


Podrškom i pomoći potresom pogođenim područjima Meggle Hrvatska potvrdio je, kako dodaju iz te kompanije, da će i nakon gašenja vlastite proizvodnje u Osijeku nastaviti aktivno pomagati lokalnoj zajednici u rješavanju ključnih problema, baš kao što je to činio i prije svojim redovitim donacijama bolnicama i ustanovama koje se skrbe o djeci. Z.R.
Zdenka Rupčić
Možda ste propustili...

PROGNOZE TRANSFORMACIJA KRIZE SE NIŽU JEDNA ZA DRUGOM I NE NAZIRE IM SE KRAJ

Zašto će se neke tvrtke u idućih šest godina ili spasiti ili uništiti?

HRVATSKI DUHANI ZAVRŠILI UGOVARANJE

Sklopili novih 39 ugovora s proizvođačima duhana

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAGLO USPORAVANJE INFLACIJE

MMF podigao prognozu za svjetsko gospodarstvo

2

NA MOSTARSKOM SAJMU 42 TVRTKE IZ RH

Planiraju poboljšati izvoz na tržište BiH

3

OD POČETKA TRAVNJA DO KRAJA LISTOPADA PLANIRANO OKO 758.000 LETOVA

Španjolski avioprijevoznici povećavaju kapacitete