Regija
HDZ SLATINA

Igor Fazekaš kandidat je za gradonačelnika
Objavljeno 10. siječnja, 2021.
SLATINA - Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice grada Slatine jednoglasno je na posljednjoj sjednici odlučio da će HDZ za mjesto gradonačelnika Slatine kandidirati svoga predsjednika Igora Fazekaša.

Bilo je to prvi put da o kandidatima za gradonačelnika prije sjednice Gradskog odbora nije raspravljalo Predsjedništvo, nego je tema iznesena tek na sjednici Gradskog odbora, kao što je i najavljeno tijekom unutarstranačkih izbora. Kao jedini predloženi kandidat, Fazekaš je prihvatio kandidaturu i zahvalio članovima Predsjedništva i Gradskog odbora za povjerenje.

- Prije svega zahvaljujem na iskazanom povjerenju Predsjedništva i Gradskog odbora HDZ-a grada Slatine. Ovo je velika obveza i odgovornost, kako prema članovima stranke tako i prema svim građanima grada Slatine. Svakako je ovo i poticaj za još veći angažman i zalaganje kako mene tako i svih članova HDZ-a kako bi Slatina postala grad u kojem svi njezini građani imaju pravo, želju i mogućnosti dostojno živjeti - rekao je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Slatine.

Igor Fazekaš rođen je 1973. godine u Virovitici. Završio je Ekonomski fakultet u Osijeku, trenutačno je član Uprave Hrvatskih šuma. Kratko vrijeme bio je saborski zastupnik HDZ-a kao zamjenik zastupniku Tomislavu Tolušiću. Za predsjednika GO HDZ-a Slatine izabran je 22. studenoga 2020. P.Ž.
Možda ste propustili...

ZAKUP POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA - ČEKA SE MINISTARSTVO

Gradu je neprihvatljivo za povrat predvidjeti više od 60 % zemljišta

U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI

Nova kreativna radionica za djecu

Najčitanije iz rubrike